~הקדמה~
אז ככה, עכשיו כשהמטרה הושגה, יהיה נחמד אם נפתח קצת אתגרים וכו' לא ככה? אז הנה האתגר הראשון בפורום "הדואל פאזל".
~אז מה זה בכלל?!~
אני מניח שהרבה מאיתנו שיחקו ברוב משחקי היוגי הו לDS ולגיימבוי, שמתם לב לאתגר שחוזר על עצמו לפעמים שם, כזה שנקרא דואל פאזל.
למי שלא מכיר דואל פאזל זה בעצם כמו פאזל רק בדואל, נותנים סיטואציה כלשהי ואתה צריך לנצח באותו התור אך ורק עם הקלפים הנתונים לך בוא ניתן דוגמא פשוטה:
היריב-2600 LP
מצב זירה:mirror force הפוך, ryko הפוך(הכוונה למפלצת set)
בלה בלה, קלפים בבית הקברות(לפעמים זה משנה פה זה לא אז אני לא אציין יותר מדי).
בלה בלה בלה קלפים בדק.
אתה-800 LP
יד:junk synchron, טור גייד(כן אני מודע לכך שזה בזבוז לשים טור גייד בסיטואציה שכזאת אבל יאלה שיהיה).
בית קברות:quillbolt hedgehog
זירה:ulltimate offering פועל
אקסטרה דק:ג'אנק ווריור
ג'אנק דיסטרויר
דק:0 קלפים.
פתרון:מזמן ג'אנק סינכרון משתמש באפקט שלו כדי להחיות quillbolt hedgehog במצב הגנה. מפעיל את אולטימט אופרינג מאבד 500 LP ומזמן טור גייד מהיד עושה זימון סינכרו לג'אנק דיסטרויר(3+2+3=8)
מפעיל תאפקט של ג'אנק דיסטוריר כאשר ומזומן והורס לו את 2 הקלפים שלו מיד לאחר מכן תוקף ישירות ומוריד לו 2600 LP ובעצם מנצח.
כן זה טיפה מסובך אבל קולטים תקטע מהר ברצינות.
אז כל כמה זמן אני אפרסם חידה אתן איזה 3 ימים לפתור אותה אם אף אחד לא פתר היא תתחלף אם הוא יפתור נכון הוא יזכה בנקודות בהתאם לרמת הקושי:
קל-נקודה
בינוני-שתי נקודות
קשה-שלוש
~חוקים~
-אסור לקלל
-את הפיתרון שולחים אך ורק בה"פ
-אסור להגיב בנושא, זה ימנע ספאם, בכל פעם שאני אפרסם חידה חדשה אני אבקש לנעול את הנושא.
-אסור לשלוח שתי פתרונות ברצף ז"א לשלוח עוד פיתרון לפני שעניתי לכם.
-להנות P:
~נקודות~
פה יפורסמו הנקודות של כל אחד ממי שפתר נכונה.
רן-2 נקודות
אלון-3 נקודות
~פרסים~
אין בנתיים אני אנסה לדבר עם דניס בנוגע אליהם.
החידה הראשונה בהודעה הבאה, דניס, עמית יש רשות לדאבל?