מה זה אלמנטס?
אלמנטס הוא משחק קלפים מצליח במחשב, שהמון אנשים מרחבי העולם משחקים בו.
איך המשחק עובד?
מרכיבים דק(חפיסה) מהרבה אלמנטים אפשריים, כגון אדמה, חיים, אש, תעופה ועוד.
בוחרים אלמנט מרכזי, איתו תשחקו בהתחלה, ותקבלו קלפים בהתאם. ניתן לשנות את האלמנט המרכזי. האלמנט שבחרתם יספק לכם בכל תור עוד מאנה.
לכל שחקן יש 100 נקודות חיים.
יש קלפי pillar, קלפי קסם ויכולות, קלפי מפלצת וקלפים בסיסיים.
קלפי פילאר הם קלפים ששמים אותם על הזירה, והם בעצם מייצרים מאנות, בהתאם למספר קלפי הפילאר.
לכל פילאר נושא משלו, לדוגמא emerald pillar, שמספק מאנת חיים אחת כל תור, אם יש לכם לדוגמא 2 emerald pillar בזירה, כל תור יתווספו לכם 2 מאנות של חיים.
כדי לזמן קלף יכולת\קסם\מפלצת, תצטרכו להקריב כמות מסוימת של מאנות.
לדוגמא אני רוצה לזמן קלף מפלצת שנקרא "fire golem". הוא עולה 5 מאנות של אש. בשבילו אצטרך להקריב 5 מאנות של אש, אותם אצבור בהתאם לכמות קלפי הפילאר מסוג אש שיש לי. יש קלפי מפלצת שיש להם יכולת מיוחדת, ובכדי להפעילה תצטרכו להקריב עוד כמה מאנות.
יש קלפי יכולת\קסם, שעושות דברים שונים, כמו לרפא אותך, להוריד חיים ליריב או להוריד לו מפלצת.
בשבילם, תצטרכו גם כן להקריב כמות מסוימת של מאנות.
יש קלפים רגילים, כמו חרב, או מגן. חרב מורידה כל תור כמות של חיים, ומגן מגן עליך מפני אויבים, ולפעמים עושה כל מיני דברים מיוחדים.
לכל מפלצת יש כמות התקפה וכמות חיים. כשיורדים למפלצת כל החיים, היא מתה ויוצאת מהזירה.
לא ניתן לתקוף מפלצות של היריב עם מפלצצות שלך, אלא אם כן יש לך יכולת או קסם שמאפשרים זאת.
בדק אחד אפשר לשים עד 60 קלפים, אני ממליץ לכם לשים שלושים או ארבעים, כדי שלא תהיה ראנדומליות גדולה מדי.
התור מסתיים כשהשחקן לוחץ על רווח, ומסתכמת כמות החיים שתרד ליריב ע"י כל המפלצות והקלפים השונים שיש בזירה, וכמות המאנות שמתווספת מצטרפת גם כן.
לכל שאלה\בעיה ניתן לפנות אלי בנושא זה.
קישור למשחק:
http://www.elementsthegame.com/
אפשר לרשום גם אימייל מזויף למי שרוצה.