Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 98
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Tigraro
    אתה מחפש באזור פוקימונים מעניינים ואתה חוזר בחזרה לדרך מספר אחד,אתה רואה פוקימון ירוק קטן מטפס על עץ,אתה רואה שזהו בעצם קטרפי,אתה רואה שצ'רמנדר מסתכל על קטרפי ולא מוכן להילחם נגד קטנים ממנו.

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aporia צפה בהודעה
    טיגרארו רשום!
    התחלה:
    יצאתם מעבדתו של פרופסור איקרן,עברתם ליד האגם של העיירה הקטנה שבאה גדלתם.
    אתה שומע שריקה,שריקה מוכרת ושנואה,אתה מסתובב ורואה את יריבך,עומר,הוא מחייך אליך ואומר לך:"שלום לך,שמעתי שקיבלת את הפוקימון הראשון שלך,גם אני,אבל בגלל שאני האחיין של הפרופסור אני קיבלתי פוקימון קצת יותר עוצמתי מהרגילים,רוצה קרב?".
    "בשמחה!" אומר ליריב שלי "צא טריקו!" ואוציא את טריקו מהפוכדור שלו.לאחר מכן אגיד לטריקו:"קדימה טריקו,הקרב הראשון שלנו!"
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    Yusei Fudo
    אתה מוציא את הטריקו הזוהר שלך,עומר מחייך חיוך קר וקטלני שאומר:"טריקו מה,טוב האמת,אין לי כוח להילחם נגדך,אם אתה רוצה שנילחם,נתראה" והוא ממשיך בדרכו לכיוון צפון,לכיוון העיר ג'ול-ריו.

4. NYO HO HO
    Yusei Fudo
    אתה מוציא את הטריקו הזוהר שלך,עומר מחייך חיוך קר וקטלני שאומר:"טריקו מה,טוב האמת,אין לי כוח להילחם נגדך,אם אתה רוצה שנילחם,נתראה" והוא ממשיך בדרכו לכיוון צפון,לכיוון העיר ג'ול-ריו.
    "טוב טריקו, כנראה שהלך לנו הסיכוי לקרב עכשיו." אומר לטריקו "לא נורא, בוא נמשיך במסע שלנו!" ואלך איתו לכיוון הדרך הראשונה.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    Yusei Fudo
    טריקו קופץ לך על הראשון ומתיישב עליך,אתה רואה דמות יוצאת מהמים,אתה רואה שזה בעצם,סטריו,הוא משתמש בפעימת מים,טריקו משתמש בהדף עשב שהורס בקלות את פעימת המים של סטריו.

6. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    כינוי:scizor-x
    שם במשחק:קווין סטון
    תמונה:
    פוקימוןהתחלתי:אושוואוט
    פוקימונים:לאלגעת
    תגי מכון:לא לגעת.
    כסף:3000$
    ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
    בקשות:סיזור,סנורלאקס,פוקימון שאני אוכל לעוף עליו

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

7. משתמש מנוסה
    רשום תגיב להתחלה
    יש עוד מקום פנוי אחד

8. משתמש מנוסה
    טיגרארו רשום!
    התחלה:
    אתה שומע שריקה,שריקה מוכרת ושנואה,אתה מסתובב ורואה את יריבך,עומר,הוא מחייך אליך ואומר לך:"שלום לך,שמעתי שקיבלת את הפוקימון הראשון שלך,גם אני,אבל בגלל שאני האחיין של הפרופסור אני קיבלתי פוקימון קצת יותר עוצמתי מהרגילים,רוצה קרב?".
    'הבחור הזה' אחשוב לעצמי בכעס וההדק את אחיזתי על הפוכדור של אושוואוט.
    "אני אראה לך!" אצעק ואזרוק את הפוכדור "צא אושוואוט!"

9. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    אתה מוציא את אושווט שלך,עומר מגחך ואומר לך:"אושווט זו הבחירה הכי טובה שיכולת לעשות,שיהיו לך פוקימון אמיתיים תדבר איתי" הוא ממשיך בדרכו,אתה רואה איש בעל גלימה שחורה-לבנה עם מסיכה אדומה,הוא מסתכל עליך ולא אומר כלום.

10. NYO HO HO
    Yusei Fudo
    טריקו קופץ לך על הראשון ומתיישב עליך,אתה רואה דמות יוצאת מהמים,אתה רואה שזה בעצם,סטריו,הוא משתמש בפעימת מים,טריקו משתמש בהדף עשב שהורס בקלות את פעימת המים של סטריו.
    "קדימה טריקו!השתמש בהדף עשב שוב!" אומר לטריקו ואחפש מידע על הסטאריו הפראי בפוקידע.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    אתה מוציא את אושווט שלך,עומר מגחך ואומר לך:"אושווט זו הבחירה הכי טובה שיכולת לעשות,שיהיו לך פוקימון אמיתיים תדבר איתי" הוא ממשיך בדרכו,אתה רואה איש בעל גלימה שחורה-לבנה עם מסיכה אדומה,הוא מסתכל עליך ולא אומר כלום.
    אסתכל על הבחור בגלימה 'עדיף לא להסתבך על תחילת המסע' אגיד לעצמי ואלך לאושוואט ואגיד "היי אושוואוט אני קווין ואני הולך להיות המאמן שלך וביחד נהיה צוות מנצח!"

12. משתמש מנוסה
    Yusei Fudo
    אתה פותח את הפוקדע והוא אומר לך:"סטריו,פוקימון כוכב הים,בבטנו משובצת אבן חן שמספקת לו את כוחותיו,מי שישלוט באבן ישלוט בכוחו האמיתי".
    אתה רואה שטריקו משתמש בהדף עשב שמשתווה לכוח של פעימת המים,אתה רואה את האבן של סטריו זוהרת מה שאומרת שאני מספקת יותר כוח מהרגיל.

Scizor-X
    האיש בעל הגלימה האדומה מתקרב אליך צד אחד.
    אתה רואה שאושווט מנסה להסתתר מהאיש המסתורי הזה,אתה רואה פוקימון שחור-אדום גבוה במיוחד מסתער על האיש המסתורי בהתקפת חושך קטלנית.

13. משתמש מנוסה
    Yusei Fudo
    אתה פותח את הפוקדע והוא אומר לך:"סטריו,פוקימון כוכב הים,בבטנו משובצת אבן חן שמספקת לו את כוחותיו,מי שישלוט באבן ישלוט בכוחו האמיתי".
    אתה רואה שטריקו משתמש בהדף עשב שמשתווה לכוח של פעימת המים,אתה רואה את האבן של סטריו זוהרת מה שאומרת שאני מספקת יותר כוח מהרגיל.

Scizor-X
    האיש בעל הגלימה האדומה מתקרב אליך צד אחד.
    אתה רואה שאושווט מנסה להסתתר מהאיש המסתורי הזה,אתה רואה פוקימון שחור-אדום גבוה במיוחד מסתער על האיש המסתורי בהתקפת חושך קטלנית.
    "וואו אצעק" ואלך אחורה תוך גדי שאני מגונן על אושוואוט,מנסה להבין מה קורה שם.

14. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    אתה רואה שהאיש באדום והפוקימון בשחור נעלמים בפתאומיות,אתה בוחר במהירות עם אושווט ואתה רואה שהעיירה מרופי עולה בלהבות,אתה רואה שהאש היא לא אדומה,היא כחולה.

15. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    סליחה שלא הגבתי עד עכשיו...

"קרב?תמיד!נגדך?ברור!טרטוויג,צא!היי,טרטוויג,אני המאמן החדש שלך!אנחנו ננצח!תשתמש בשאיבה ואז בנחיגה!"

עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •