"קדימה טריקו-תשתמש שוב בהדף עשב!" אומר לטריקו.Yusei Fudo
אתה פותח את הפוקדע והוא אומר לך:"סטריו,פוקימון כוכב הים,בבטנו משובצת אבן חן שמספקת לו את כוחותיו,מי שישלוט באבן ישלוט בכוחו האמיתי".
אתה רואה שטריקו משתמש בהדף עשב שמשתווה לכוח של פעימת המים,אתה רואה את האבן של סטריו זוהרת מה שאומרת שאני מספקת יותר כוח מהרגיל.
NYO HO HO BITCH
Bugoji
*זה כבר בעיה שלך בגלל שכולם כבר התחילו.
אתה רואה שעומר מוציא מהכיס שלו מכשיר אלקטרוני קטן ואומר לך:"מצטער אפס,יש לי קרב ראווה בעיר לוליה בעוד שלושה ימים,אני צריך להיות שמה היום כבר,אם אתה קופץ לעיר לוליה תראה אותי,זה אני נגד אלוף ליגת קנטו לשעבר 'גרין' ויש לי לאסוף מהמרכז את חמשת הפוקימונים שלי אז,להתראות" והוא נעלם לו.
Yusei Fudo
אתה רואה שהדף העשב של טריקו פוגע בסטריו,אתה רואה את האבן שלו לאט לאט נכבית,אתה מבין שטריקו הצליח להביס את סטריו,טריקו מחייך אליך חיוך תמים,אתה רואה שסטריו מצליח לקום אך הוא לא ממשיך להילחם.
Tigraro
אתה רואה שקטרפי עוקב אחריך,אתה מסתובב אליו ואתה רואה שהוא מתחבא מאחורי סלע קטן,אתה רואה שהסלע הזה מתגלה כג'יאודוד עצבני שמתקיף את קטרפי בריסוק אבנים חזק במיוחד,אתה רואה שצ'רמנדר כועס מאוד על הג'יאודוד הזה.
Scizor-X
אושווט משתמש בפעימת מים על האש הכחולה אך האש לא מושפעת מהפעימה,אתה רואה שלושה מסוקים שחורים עם האות R עליהם,אתה רואה שחמישה אנשים מכול מסוק בז'קט אדום ואחד בז'קט אדום-שחור יורדים מהמסוקים אתה רואה שכול אחד משחרר פוקימון מסוגי מים וקרח חזקים במיוחד שמנסים לכבות את השריפה ומצליחים.
Tigraro
צ'רמנדר לא זז וממשיך להתקיף את ג'יאודוד הפראי,אתה רואה שלאט לאט ג'יאודוד נכנע לצ'רמנדר ובורח במהירות מהמקום,אתה רואה שצ'רמנדר קופת לך על הכתף ומתיישב שמה,אתה מסתכל לשמיים ורואה פוקימון מעופף ענקי.
כינוי:shakofek
שם במשחק:אופק ג'קסון.
תמונה:
פוקימוןהתחלתי:
פוקימונים:לאלגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות:אפשר את![]()
ספוילר
Tigraro
הפוקדע אומר לך:"סקארומורי,פוקימון נשר הברזל,סקארומורי הוא פוקימון מתכת קטלני,מסוכן וחזק ביותר,בעזרת ציפורניו סקארומורי יכול לפגוע בכול פוקימון בעל הגנה בינונית עד נמוכה,מהירותו בינונית והתקפתו גבוהה במיוחד".
Tigraro
צ'רמנדר מנסה להגיע לסקאומורי ולא מגיע,אתה רואה משהו מסתכל עליך מבעד לשיחים,אתה רואה שהוא נעלם לתוך היער הקטן הזה שלידך,אתה רואה שצ'רמנדר רודף אחריי היצור המסתורי ומשאיר אותך לבד.
Shakofek
*בפעם הבאה להשקיע!!!
אתה רואה שעומר מוציא מכשיר קטן מכיסו והוא קורא משהו,הוא מסתכל עליך ופשוט ממשיך בדרכו בלי להתחיל אפילו את הקרב,אתה רואה שיוצא מהאגם יוצא פוקימון מים קטן וחום שנראה כמו כוכב.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)