פורסם במקור על ידי
Aporia
Bugoji
אתה וטרטוויג מטיילים לכם בדרך מספר אחד,אתה רואה שלט עץ שנראה די חדש שבו כתוב:"דרך מספר אחד,הדרך הראשונה,מדרום,העיירה מרופי מצפון העיר ג'ול-ריו" אתה רואה מאמן פוקימונים צריך,בערך בגילך מתאמן יחד עם הפיפלאפ שלו.
Yusei Fudo
טריקו מנצל את מיומנויות המהירות שלו ומתחמק מכול מתקפת פצצת מים שסטארמי שולח אליו טריקו חוטף במהירות את הפוכדור של סטריו שלך,ומביא לך אותו,אתה רואה שסטארמי חוזר בחזרה למים,אתה שומע קול מחיאות כפיים ורואה איש מבוגר עם חלוק מעבדה,אתה מזהה אותו בתור עוזר של פרופסור איקרן.
Tigraro
אתה מפעיל את הפוקדע,מגיע לתפריט הראשי ורואה הגדרת "תרגום פוקימון" אתה מפעיל את ההגדרה ואתה שומע קול דק וקטן שאומר:"יש חבורת סניזל קטלניים ומסוכנים,הם נשלטים על ידי וויביל קטלני ומסוכן לא פחות,ראיתי אותם,הם לקחו את צ'רמנדר שלך,אם אתה צריך עזרה להציל אותו,אני אשמח לעזור!".
Scizor-X
אתה נכנס בחזרה לדרך מספר אחד ומחפש את אושווט,אתה רואה חמישה עשר אושווט,אתה רואה שאחד מהם נראה פצוע,הוא מסתכל עליך ורץ לחבק אותך,עכשיו אתה ואושווט שוב ביחד,אתה רואה שלושה גסטלי יוצאים מהיער ומתקיפים את כול הארבעה עשר האוושוט שלא שלך.
Shakofek
סטריו מתחמק ממתקפת הדף העשב שסניבי שלך שולח אליו,סטריו משתמש במתקפת פעימת מים חזקה במיוחד שפוגעת בסניבי ומבלבלת אותו,אתה רואה מאמן בערך בגילך אומר לסטריו:"מה קרה סטריו החלטת להשתעשע לך?" הוא מסתכל עליך ואומר לך:"שמע אני מצטער על זה שסטריו שלי פגע בסניבי שלך,הוא שובב וקשה מאוד לרסן אותו,אגב שמי מייק,איך קוראים לך?".