"אני שמח שאתה שמח.." אומר לפרופסור עם חיוך, אקח את הפוכדור של סטאריו ואלך עם טריקו בדרכי.Yusei Fudo
הפרופסור אומר לך:"בדרך כלל סטארמי הם פוקימונים שהודפים התקפות או יכולות מהירות כמו של טריקו,ואפשר לנצח אותם רק עם התקפה עקיפה,נגיד שאתה מתקיף את אחד העצים והוא נופל על סטארמי ואז מביס אותו,בדרך כלל פוקימונים עם יכולות תקיפה הם הודפים בזכות יכולות המים ואת המהירות הם הודפים עם יכולות על חושיות,וגם אני בעצמי גידלתי את הטריקו הזה בשביל שיהיה מוכן להיות פוקימון התחלתי,אז זה די מרשים לראות מישהו שגידלת נלחם כמו גדול".
NYO HO HO BITCH
Yusei Fudo
העוזר של הפרופסור אומר לך:"תגיד,רוצה קרב 2 על 2,סטריו וטריקו שלך מול הטורוס והפיפלאפ שלי,יש לי עוד כמה פוקימונים אבל בגלל שאתה מאמן חדש יחסית אני רוצה לרחם עליך,מעוניין בקרב,אגב שמי לואיס,איך קוראים לך?".
Tigraro
קטרפי אומר לך:"יש לי את הסיבות שלי" והוא הולך לשם,אחרי חצי שעה של המתנה,קטרפי חוזר והוא מביא איתו צבא שלם של פוקימוני חרק חזקים ומרתיעים,ביניהם:בידריל,ארידוס ועוד כמה פוקימונים.
Scizor-X
אתה רואה שהגסטלי שהבסת בורח לפני שאתה מצליח ללכוד אותו,אתה רואה שהאושווט האחרים מצטרפים לקרב ומגרשים את הגסטלי בחזרה למקום ממנו באו,אתה רואה מאמן פוקימונים כמוך,מחזיר את שלושת הגסטלי לפוכדורים שלהם,הוא אומר לך:"ניסיתי לתפוס לי ארבע עשר אושווט,למה הפרעת לי?".
"שמי יוסיי, ואני אשמח לקרב איתך." אומר ללואיס ואוציא את סטאריו מהפוכדור.Yusei Fudo
העוזר של הפרופסור אומר לך:"תגיד,רוצה קרב 2 על 2,סטריו וטריקו שלך מול הטורוס והפיפלאפ שלי,יש לי עוד כמה פוקימונים אבל בגלל שאתה מאמן חדש יחסית אני רוצה לרחם עליך,מעוניין בקרב,אגב שמי לואיס,איך קוראים לך?".
NYO HO HO BITCH
Yusei Fudo
אתה מוציא את סטריו שלך,לואיס מוציא את הפיפלאפ שלו,הוא אומר לך:"כול מאמן יכול להחליף פוקימון בכול זמן שמתחשק לו,הראשון ששני הפוקימונים שלו מפסידים,מפסיד בקרב,אתה תעשה את ההתקפה הראשונה".
Tigraro
אתה רואה שכולם עושים עם הראש כן,אתה רואה שמהעצים יורדים חמישה עשר סניזל חזקים ואתה רואה וויבל חזק וקטלני זורק על הרצפה את הצ'רמנדר שלך,אתה רואה שהוא קשור בחבל,אתה מבין שכדי להשיג את צ'רמנדר שלך תצטרך להביס את צבא הסניזל של וויבל.
Scizor-X
המאמן דוחף אותך ואתה נופל,הוא אומר לך:"אף ילד לא יגיד לי מה לעשות,יש לי סיבה ללכוד את כול הארבע עשר" הוא זורק 14 פוכדורים רגילים,ובגלל שהאושווט חלשים מהקרב נגד הגסטלי הם נלכדו.
Tigraro
קטרפי מחפש בתיק שלך משהו ומוציא משם את הפוקדע,הוא מפעיל את הגדרת שפת הפוקימונים והוא אומר לך:"אם אתה רוצה אני יוכל להיות בפקודתך,אני אומנם נראה קטן אבל אני יודע מתקפות חרק חזקות במיוחד כמו ניב חרק,קשר רעל ועוד כמה".
"טוב, אני בוחר בטריקו לקרב הזה." אומר ללואיס ואסמן לסטאריו לגשת לצד.לאחר מכן אגיד לטריקו:"תשתמש בהדף עשב!"Yusei Fudo
אתה מוציא את סטריו שלך,לואיס מוציא את הפיפלאפ שלו,הוא אומר לך:"כול מאמן יכול להחליף פוקימון בכול זמן שמתחשק לו,הראשון ששני הפוקימונים שלו מפסידים,מפסיד בקרב,אתה תעשה את ההתקפה הראשונה".
NYO HO HO BITCH
Yusei Fudo
אתה מחליף בין סטריו לטריקו לפני שהקרב התחיל,אתה רואה שלואיס מחייך חיוך קר ומרוצה,הדף העשב מפספס את פיפלאפ הזריז שהצליח להתחמק לפני שהמתקפה פגעה בו,הוא שולח מתקפת ניקור חזקה שפוגעת בטריקו,אתה רואה ששני ניקורים פוגעים בו ואת הניקור השלישי טריקו עוצר,הוא מעיף את פיפלאפ שנוחת על הרצפה.
Tigraro
הפוקדע אומר לך:"מתקפותיו של הקטרפי הזה הם:
נשיכת חרק.
קור רעל.
ועל חושי",אתה רואה שקטרפי משתמש בעל חושי על הצ'רמנדר שלך ומביא לך אותו,אתה רואה שאחד הארידוס חותך את הכבלים של צ'רמנדר שמשתחרר.
"תשתמש בהדף עשב ואם הוא יגיע אליך תשתמש בהגנה!" אומר לטריקו.Yusei Fudo
אתה מחליף בין סטריו לטריקו לפני שהקרב התחיל,אתה רואה שלואיס מחייך חיוך קר ומרוצה,הדף העשב מפספס את פיפלאפ הזריז שהצליח להתחמק לפני שהמתקפה פגעה בו,הוא שולח מתקפת ניקור חזקה שפוגעת בטריקו,אתה רואה ששני ניקורים פוגעים בו ואת הניקור השלישי טריקו עוצר,הוא מעיף את פיפלאפ שנוחת על הרצפה.
NYO HO HO BITCH
Yusei Fudo
טריקו מנטר על אחד העצים ומשתמש בהדף עשב על פיפלאפ שמשתמש במתקפת מערבולת שהודפת את מתקפת הדף העשב שלך,אתה רואה שטריקו קופץ מהעץ ויוצא למתקפה ישירה נגד פיפלאפ,השניים נלחמים צמוד מאוד ובסופו של דבר טריקו משתמש בהדף עשב בטווח אפס ומביס את פיפלאפ.
לואיס מחזיר את הפיפלאפ שלו ומוציא את הטורוס שלו.
טריקו הביס את פיפלאפ,1-0 לך,נשאר ללואיס רק פוקימון אחד!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)