Yusei Fudo
סטריו שלך משתמש בפעימת מים,אך טורוס שובר את פעימת המים בזכות קרניו החדות,טורוס משתמש במתקפת הסתערות,סטריו מצליח להתחמק אבל רק כמעט,סטריו פוגע בטורוס במתקפת פעימת מים,טורוס משתמש במתקפת נהימת דרקון שפוגעת בסטריו ופוגעת בו חזק מאוד.
"מה פתאום?קרב אני אף פעם לא אפספס!טרטוויג צא!שאיבה ואז נגיחה!"המאמן מחזיר את הפיפלאפ שלו ומוציא פיג'י קטן וזוהר הוא אומר לך:"אין לי שום בעיה,אלא אם כן אתה מפחד להילחם מולי ומול פיג'י זוהר,אם יש לך בעיה עם הפיג'י אז אין קרב".
Bugoji
*אין לו שאיבה יש לו שאיבת מים,זו מתקפה שגורמת לו לינוק מים ממקור מים בשביל ליצור לו הגנה.
טרטוויג משתמש בשאיבת מים אך בגלל שאין מקור מים בסביבה ההתקפה לא יוצאת לפועל,טרטוויג משתמש במתקפת נגיחה אך פיג'י מתעופף לו לשמיים ומשתמש במתקפת ניקור חזקה במיוחד שפוגעת לטרטוויג בראש.
Yusei Fudo
סטריו משתמש בשילוב של קרן בועות ופעימת מים ויוצרת מתקפת מים חזקה במיוחד שפוגעת בטורוס,אך טורוס משתמש במתקפת עשב,קרן סולארית,המתקפה פוגעת בסטריו ומביסה אותו.
טורוס הביס את סטריו,1-1,לך נשאר את טריקו שלך,וללואיס נשאר הטורוס שלו!
Tigraro
אתה רואה שהוויבל הזוהר בורח מזירת הקרב בזמן שהצבא שלו מובס,צ'רמנדר מנסה לרדוף אחריו אך חוזר בכישלון,קטרפי אומר לך [שפת הפוקימונים עדיין פועל]:"תודה לך על כך שעזרת לנו להילחם נגד הפוקימונים האלה".
"סטאריו-חזור!" אומר ואחזיר את סטאריו לפוכדור שלו.לאחר מכן אוציא את טריקו חזרה לזירה ואגיד לו:"השתמש בהדף עשב טריקו!"Yusei Fudo
סטריו משתמש בשילוב של קרן בועות ופעימת מים ויוצרת מתקפת מים חזקה במיוחד שפוגעת בטורוס,אך טורוס משתמש במתקפת עשב,קרן סולארית,המתקפה פוגעת בסטריו ומביסה אותו.
טורוס הביס את סטריו,1-1,לך נשאר את טריקו שלך,וללואיס נשאר הטורוס שלו!
NYO HO HO BITCH
"אוקיי טרטוויג בוא ננסה משהו!תנסה לגרום לפיג'י להשתמש בסופה,ואז תלך לתוך הסופה!שתגיע למעלה,תתחיל להתגלגל כדי לשלוט בטורנדו!"*אין לו שאיבה יש לו שאיבת מים,זו מתקפה שגורמת לו לינוק מים ממקור מים בשביל ליצור לו הגנה.
טרטוויג משתמש בשאיבת מים אך בגלל שאין מקור מים בסביבה ההתקפה לא יוצאת לפועל,טרטוויג משתמש במתקפת נגיחה אך פיג'י מתעופף לו לשמיים ומשתמש במתקפת ניקור חזקה במיוחד שפוגעת לטרטוויג בראש.
Bugoji
פיג'י משתמש במתקפת סופה בדיוק לפי התוכנית שלך,אך טרטוויג לא מצליח לתפס על הסופה ונפגע בצורה חמורה מאוד.
אתה רואה שטרטוויג חלש מאוד,הוא שולח קרן ירוקה חזקה במיוחד שפוגעת בפיג'י.
Yusei Fudo
אתה מחזיר את סטריו שלך ומוציא את טריקו,טורוס מסתכל על טריקו,טורוס יוצא להתקפה ישירה אך מהירותו של טריקו עוזרת לו להתחמק בקלות רבה מאוד,הוא משתמש בהדף עשב שפוגע בטורוס שמגיב בקרן על שמחטיאה את טריקו.
Tigraro
אתה פותח את הפוקדע ורואה שכתוב לך:"תקלה!תקלה!תקלה!להביא לפרופסור המחוז לתיקון!תקלה!תקלה!תקלה" אתה מסתכל על צ'רמנדר ואומר לו:"קדימה,חוזרים" אתה והוא חוזרים לעיירה מרופי ורואים דמות מתקרבת,אתה רואה שזה עומר,הוא אומר לך:"מה דעתך להמשיך את הקרב שהופסק?".
Scizor-X
הנער אוסף את הפוכדורים שלו והוא אומר לך:"זוז לי מהדרך" הוא דוחף אותך ומפיל אותך,אתה מתעצבן עליו ושם לו רגל,אתה רואה שהוא רק מועד ומפיל פתק קטן מהכיס שלו,הוא לא שם לב,אתה לוקח את הפתק ואתה רואה שכתוב בו:"תביא לי 14 אושווט,3 גסטלי וסניזל אחד ואני אחזיר את אחותך".
''נודניק!'' אדחף אותו וארוץ אל פרופ. המחוז, לתקן את הפוקדעאתה פותח את הפוקדע ורואה שכתוב לך:"תקלה!תקלה!תקלה!להביא לפרופסור המחוז לתיקון!תקלה!תקלה!תקלה" אתה מסתכל על צ'רמנדר ואומר לו:"קדימה,חוזרים" אתה והוא חוזרים לעיירה מרופי ורואים דמות מתקרבת,אתה רואה שזה עומר,הוא אומר לך:"מה דעתך להמשיך את הקרב שהופסק?".
"טרטוויג?יכול להיות שהשתמשת בקרן סולארית?מה שזה לא יהיה,תעשה את זה שוב!"פיג'י משתמש במתקפת סופה בדיוק לפי התוכנית שלך,אך טרטוויג לא מצליח לתפס על הסופה ונפגע בצורה חמורה מאוד.
אתה רואה שטרטוויג חלש מאוד,הוא שולח קרן ירוקה חזקה במיוחד שפוגעת בפיג'י.
"תשתמש שוב בהדף עשב טריקו!" אומר לטריקו.Yusei Fudo
אתה מחזיר את סטריו שלך ומוציא את טריקו,טורוס מסתכל על טריקו,טורוס יוצא להתקפה ישירה אך מהירותו של טריקו עוזרת לו להתחמק בקלות רבה מאוד,הוא משתמש בהדף עשב שפוגע בטורוס שמגיב בקרן על שמחטיאה את טריקו.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)