Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 7 ראשוןראשון ... 567
מציג תוצאות 91 עד 98 מתוך 98
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Bugoji
    טרטוויג נראה חלש מאוד,היריב אומר לך:"זה הכוח החבוי של פוקימוני העשב,ברגע שפוקימון עשב מאבד כמעט את כול כוחותיו הוא יכול להיעזר בכוח הנותר לו בשביל לשלוח מתקפה קטלנית,אחרי זה הפוקימון חלש מאוד ובקושי יכול להילחם".

Yusei Fudo
    טריקו משתמש שוב בהדף עשב אך טורוס מתחמק,טריקו מתעצבן ושולח מתקפת כדור אנרגיה חזקה במיוחד שפוגעת בטורוס ומביסה אותו,לואיס מחייך ואומר:"טריקו גילה את הכוחות החבויים שלו,זה מדהים".
    טריקו כנראה למד כדור אנרגיה.

Tigraro
    אתה רואה שעומר נעלם,והוא מופיע מולך שוב,הוא חוטף לך את הפוקדע ואומר לך:"אם אתה רוצה את הפוקדע המקולקל הזה שלך תצטרך להילחם עליו" אתה רואה את פרופסור איקרן יוצא מהמעבדה ומתקרב לעומר ואומר לו:"תקשיב,קיבלתי אותות משונים מהיער,לך תבדוק" עומר מביא לך את הפוקדע בלי שהפרופסור ישים לב,הוא ממשיך ליער החרקים שבצפון לעיר ג'ול-ריו.

Scizor-X
    המאמן אומר לך:"זה לא עניינך,תפסתי את סניזל,עכשיו אם לא אכפת לך,אני חייב ללכת,יש לי עוד עשר דקות להגיע לעיר לוליה,אז אל תעכב אותי" הוא רץ לכיוון העיר ג'ול-ריו וממשיך לשם לכיוון יער החרקים,אתה רואה מרחוק את מכון העיר ג'ול-ריו.

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Yusei Fudo
    טריקו משתמש שוב בהדף עשב אך טורוס מתחמק,טריקו מתעצבן ושולח מתקפת כדור אנרגיה חזקה במיוחד שפוגעת בטורוס ומביסה אותו,לואיס מחייך ואומר:"טריקו גילה את הכוחות החבויים שלו,זה מדהים".
    טריקו כנראה למד כדור אנרגיה.
    "וואוו טריקו!איזה כוח מדהים יש לך!" אומר לטריקו ואחזיר אותו לפוכדור."תודה על הקרב." אומר ללואיס ואלך לדרכי.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    Yusei Fudo
    אתה ולואיס נפרדים זה מזה ואתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שטריקו וסטריו יוצאים מהפוכדורים שלהם,אתה רואה שסטריו מחפש פוקימון פראי להילחם נגדו,אתה רואה שטריקו שומר על הגב של סטריו למקרה שפוקימון פראי יתקוף מאחורי הגב.
    אתה רואה שבאחד העצים,ישנו טיילו מעוצבן למראה שמסתכל על טריקו בכעס.

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aporia צפה בהודעה
    Yusei Fudo
    אתה ולואיס נפרדים זה מזה ואתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שטריקו וסטריו יוצאים מהפוכדורים שלהם,אתה רואה שסטריו מחפש פוקימון פראי להילחם נגדו,אתה רואה שטריקו שומר על הגב של סטריו למקרה שפוקימון פראי יתקוף מאחורי הגב.
    אתה רואה שבאחד העצים,ישנו טיילו מעוצבן למראה שמסתכל על טריקו בכעס.
    "היי טיילו, למה אתה מעוצבן על טריקו?" אומר לטיילו ואחפש עליו מידע בפוקידע."אם אתה רוצה, תבוא תלחם נגדו."
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    Bugoji
    המאמן מחזיר את הפיפלאפ שלו ומוציא פיג'י קטן וזוהר הוא אומר לך:"אין לי שום בעיה,אלא אם כן אתה מפחד להילחם מולי ומול פיג'י זוהר,אם יש לך בעיה עם הפיג'י אז אין קרב".

Yusei Fudo
    הפרופסור אומר לך:"בדרך כלל סטארמי הם פוקימונים שהודפים התקפות או יכולות מהירות כמו של טריקו,ואפשר לנצח אותם רק עם התקפה עקיפה,נגיד שאתה מתקיף את אחד העצים והוא נופל על סטארמי ואז מביס אותו,בדרך כלל פוקימונים עם יכולות תקיפה הם הודפים בזכות יכולות המים ואת המהירות הם הודפים עם יכולות על חושיות,וגם אני בעצמי גידלתי את הטריקו הזה בשביל שיהיה מוכן להיות פוקימון התחלתי,אז זה די מרשים לראות מישהו שגידלת נלחם כמו גדול".

Tigraro
    *זה היה קטרפי.
    קטרפי אומר לי:"יש לי קשרים באזור הזה,יש שני צוותים בדרך הזו,פוקימוני החרק ופוקימוני האופל,אני אדאג לזה שכול פוקימוני החרק שנמצאים באזור הזה,ואלא לא רק קטרפי,מטפוד ובאטרפריי אלא גם ארידוס,בידריל ועוד כמה שתשמח שיהיו בצד שלך".

Scizor-X
    אושווט מסתכל עליך,ואז על הגסטלי ואז על חבריו האושווט האחרים,הוא מהנהן ויורה מתקפת פעימת מים שהודף גסטלי אחד ומשחררת שלושה אושווט שמצטרפים לקרב שלך.

Shakofek
    *עוד פעם אחת אתה כותב לי פחות מחמש מילים אתה עף מהמ''ת הזה!
    מייק מסתכל עליך ואומר לך:"אופק,רואה להילחם מולי,סניבי שלך נגד הסטריו שלי?" אתה רואה שסניבי רוצה להמשיך להילחם,ובלי לשאול אותך הוא תוקף את סטריו שלא הספיק להתגונן במתקפת הדף עשב שמפספסת.
    "כן בוא נלחם" אומר לו ואז אומר לסניבי "תשתמש בדף עשב"

Spoiler ספוילר

6. היכל התהילה
    Tigraro
    אתה רואה שעומר נעלם,והוא מופיע מולך שוב,הוא חוטף לך את הפוקדע ואומר לך:"אם אתה רוצה את הפוקדע המקולקל הזה שלך תצטרך להילחם עליו" אתה רואה את פרופסור איקרן יוצא מהמעבדה ומתקרב לעומר ואומר לו:"תקשיב,קיבלתי אותות משונים מהיער,לך תבדוק" עומר מביא לך את הפוקדע בלי שהפרופסור ישים לב,הוא ממשיך ליער החרקים שבצפון לעיר ג'ול-ריו.
    "פרופסור, משהו קרה לפוקדע שלי" אגיד לו "הוא אומר לי להביא אותו אלייך לתיקון".

7. משתמש מנוסה
    Yusei Fudo
    טיילו מזנק במהירות על טריקו ומתקיף אותו,אתה רואה שטריקו הודף את המתקפות של טיילו עם הידיים שלו,באיזשהו שלב טריקו משתמש בהדף עשב מטווח עשב שפוגע גם בו וגם בטיילו.

Tigraro
    פרופסור איקרן לוקח את הפוקדע שלך,אומר לך:"בוא למעבדה",אתה והוא הולכים ביחד למעבדה,אתה רואה ילדה בגילך יושבת על כיסא וקוראת ספר קטן,הוא אומר לך:"יש תקלה בכול הפוקדע,מוזר שעומר לא בא לפה,אבל האמת הוא למד על חמש מאות פוקימונים שונים אז זה לא ממש ישנה לו,טוב תישאר פה",אתה נשאר פה ומחכה כמה דקות,פרופסור איקרן יוצא החוצה ואיתו שני פוקדע,הוא מביא לך את שלך ואת השני הוא מביא לילדה הזו שממשיכה לקרוא את הספר שלה.

Shakofek
    סניבי שלך משתמש בהדף עשב אך סטריו מצליח להתחמק ולהשתמש במתקפת פעימת מים שפוגעת בסניבי ומבלבלת אותו,אתה רואה שסניבי משתמש בהדף עשב על אחד העצים וממנו יוצא טריקו קטן וזוהר.

8. היכל התהילה
    Tigraro
    פרופסור איקרן לוקח את הפוקדע שלך,אומר לך:"בוא למעבדה",אתה והוא הולכים ביחד למעבדה,אתה רואה ילדה בגילך יושבת על כיסא וקוראת ספר קטן,הוא אומר לך:"יש תקלה בכול הפוקדע,מוזר שעומר לא בא לפה,אבל האמת הוא למד על חמש מאות פוקימונים שונים אז זה לא ממש ישנה לו,טוב תישאר פה",אתה נשאר פה ומחכה כמה דקות,פרופסור איקרן יוצא החוצה ואיתו שני פוקדע,הוא מביא לך את שלך ואת השני הוא מביא לילדה הזו שממשיכה לקרוא את הספר שלה.
    "תודה" אודה לו ואצא החוצה בריצה, מחפש את עומר

עמוד 7 מתוך 7 ראשוןראשון ... 567

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •