פורסם במקור על ידי
Aporia
Bugoji
המאמן מחזיר את הפיפלאפ שלו ומוציא פיג'י קטן וזוהר הוא אומר לך:"אין לי שום בעיה,אלא אם כן אתה מפחד להילחם מולי ומול פיג'י זוהר,אם יש לך בעיה עם הפיג'י אז אין קרב".
Yusei Fudo
הפרופסור אומר לך:"בדרך כלל סטארמי הם פוקימונים שהודפים התקפות או יכולות מהירות כמו של טריקו,ואפשר לנצח אותם רק עם התקפה עקיפה,נגיד שאתה מתקיף את אחד העצים והוא נופל על סטארמי ואז מביס אותו,בדרך כלל פוקימונים עם יכולות תקיפה הם הודפים בזכות יכולות המים ואת המהירות הם הודפים עם יכולות על חושיות,וגם אני בעצמי גידלתי את הטריקו הזה בשביל שיהיה מוכן להיות פוקימון התחלתי,אז זה די מרשים לראות מישהו שגידלת נלחם כמו גדול".
Tigraro
*זה היה קטרפי.
קטרפי אומר לי:"יש לי קשרים באזור הזה,יש שני צוותים בדרך הזו,פוקימוני החרק ופוקימוני האופל,אני אדאג לזה שכול פוקימוני החרק שנמצאים באזור הזה,ואלא לא רק קטרפי,מטפוד ובאטרפריי אלא גם ארידוס,בידריל ועוד כמה שתשמח שיהיו בצד שלך".
Scizor-X
אושווט מסתכל עליך,ואז על הגסטלי ואז על חבריו האושווט האחרים,הוא מהנהן ויורה מתקפת פעימת מים שהודף גסטלי אחד ומשחררת שלושה אושווט שמצטרפים לקרב שלך.
Shakofek
*עוד פעם אחת אתה כותב לי פחות מחמש מילים אתה עף מהמ''ת הזה!
מייק מסתכל עליך ואומר לך:"אופק,רואה להילחם מולי,סניבי שלך נגד הסטריו שלי?" אתה רואה שסניבי רוצה להמשיך להילחם,ובלי לשאול אותך הוא תוקף את סטריו שלא הספיק להתגונן במתקפת הדף עשב שמפספסת.