Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    שלום לכולם!
    יש שני חבילות שאני עובד עליהם עכשיו, ואני עובד בשיטה כזאת. שאני מכין דק אני קורא את כל האפקטים ומנסה בראש לחבר מהלכים.
    ואז כל פעם משפר עד שאני מצליח להגיע למספר מהלכים מגניבים או יעילים או גם וגם...
    אחר-כך אני מנסה אותה יברוק נגד חזקים בעיקר. עושה שתי קרבות ומשפר. שתיים ומשפר עד שאני פחות או יותר מרוצה

בכל מקרה נראה לי שסיימתי לבנות את חפסית ה-"X-Saber" שלי, או בעברית "צלבנים".
    אז הינה הבלייד:

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/xp/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG]

מה אתם חושבים?

.

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    הדק נראה בסדר בסך הכול אבל אני חושב שכדאי לשים את קלף המלכודת הזה שמזמן את סטארדרסט במקום לבזבז עליו מפלצות שיכולות לזמן מפלצות טיפה יותר חזקות תעיף טראפ סטן אחד ותשים במקומו את זה

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוקיי למרות שבניגוד אליך אני לא חושב שסטארדאסט הוא העיקר כאן.
    ולעומת זאת טראפ סטן (קלף שלא מוערך בקרב המון אנשים) הוא קלף מאוד יעיל שאפשר לעשות איתו כמה מובים חמודים, וכמובן להבטיח התקפה בטוחה שלך על היריב (אין מלכודת שתעצור)

שוב תודה,עוד תגובות בבקשה!

.

4. משתמש מנוסה
    טראפ סטאן קלף נחמד, אבל ממש לא לשלוש תוריד אחד ותוסיף קומפולסרי\וורנינג

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    אני לא חושב שסטארדרסט זה העיקר אבל זה קלף שיכול לעצור המון קלפים "קטלניים" כמו הברי סטרום,מירור פורס ועוד כמה קלפים מציקים שהם לטובת היריב.
    ובאמת טרפ סטן הוא אחת המלכודות האהובות עליי אבל לפעמים הוא קצת דופק גם אותך

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aporia צפה בהודעה
    אני לא חושב שסטארדרסט זה העיקר אבל זה קלף שיכול לעצור המון קלפים "קטלניים" כמו הברי סטרום,מירור פורס ועוד כמה קלפים מציקים שהם לטובת היריב.
    ובאמת טרפ סטן הוא אחת המלכודות האהובות עליי אבל לפעמים הוא קצת דופק גם אותך
    זה מחרפן אותי איך שכולם תופסים מסטארדסט הוא אפילו לא מתקרב להיות בין הסינכרואים הטובים, נגד קלפים כמו פריזון או השאר שמוחקים מהמשחק(למרות שהיכולת שלו פועלת על בוטומולס כי שם זה קודם להשמיד) וגם נגד סולמנים הוא נואש ברמות זהו אם כבר אולי...שוטינג סטאר שעכשיו אגב יהיה קשה להביא בכל מקרה ניב אל תתפוס ממנו יותר מדי וגם אולי אולי תשים אחד במקום בלאק רוז ששתיים ממנו זה די מיותר הוא כולה ינקה לך תזירה בכמה מצבים לא יותר מזה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •