Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28
  1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    זה לא רק הסיפור שלי זה גם של Pokemon13 אז פרק אני יפרסם ופרק הוא אז תהנו!!

פרק 1: R

קוראים לי עמית והסיפור הזה מבוסס על החיים שלי

אבל קודם ההקדמה:

מאז ומתמיד רציתי שיהיה לי פוקימון משלי, וחיכיתי לגיל 10. לילה אחד לא הצלחתי להירדם אז חיכיתי לאבא שלי. כשהוא חזר ראיתי חולצה שיש עליה את האות האנגלית R. שאלתי אותו מה זה אבל הוא אמר לי ללכת לישון. יום לפני המסע שלי חשבתי איזה פוקימון לקחת. מיד ידעתי! זה יהיה סניבי! למחרת הגעתי לפרופסור ג'וניפר, ביקשתי סיניבי, היא נתנה לי אותו, פוקדור ופוקדע. הלכתי מהמעבדה ואז ראיתי פתק בתיק שלי: הגיע הזמן שתצטרף אלי, ממני אבא. לא ידעתי על מה הוא מדבר אבל פתאום נזכרתי בערב ההוא. אולי הוא המדבר על זה? חשבתי לעצמי. אבל מה זה? הוצאתי את האייפוד שלי, ובדקתי על האות R. מצאתי את הדף הבא:

האות R, הייתה פעם הסמל הרשמי של צוות רוקט, שפעל בעיקר בקאנטו וג'וטו. המטרה שלו הייתה להשטלת על העולם, אבל לפני כמה שנים, כל הצוותים התחברו.

לא האמנתי. איך אבא שלי רשע?

פתאום נזכרתי שגם אביעד, חבר שלי, אמור להתחיל היום. יותר מכל דבר הוא שונא רוע, ולא יעדתי מה לומר.

תגובות בונות ורחמנות זה פעם ראשונה!

וקרדיט למי שכתב אותו
    Pokemon13
    נערך לאחרונה על ידי Amitlv, 09-21-2011 בשעה 06:55 PM

כמו תמיד. עמיטריד.

2. משתמש מנוסה
    יפה מאוד. מי הגאון שכתב את הפרק הזה? למה לא נתת לו קרדיט?

כל הכבוד
    נערך לאחרונה על ידי Pokemon13, 09-21-2011 בשעה 06:56 PM
    כי גם אני ADHD ואני לא מתבייש בזה!!

כל ה-ADD וה-ADHD שימו את זה בחתימה לפי מי שאתם כי לא צריך

פוקימון ש-ו-ו-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!

"לילה אל הבית עכשיו מגיעים אלפי חלומות. עומדים בפתח הדלת לאט מתקדמים עומדים בשורות. יש אחד שמביט לשמיים יש אחד מסתכל לאחור. בתפילה הוא פותח ידים ואולי זה הזמן שלך לבחור.זה הזמן שלך לבחור. השירים שכל כך אהבת ממלאים את ראשך זאת הדרך שלך. שבילים עמוסי מנגינות מובילים לביתך זאת הדרך שלך. כל מה שלא העזת. כל מה שמזמן כבר ידעת עמוק בליבך. זאת שלך. לילה אל הבית. לאט מציפים את הלב הספקות נכנסים בתוך השער עכשיו מגיעות גם אלפי שאלות. יש אחת שעוצת עיניים ואחת נגבת דמעות. המנגינה על עצמה שוב חוזרת ואולי זה הזמן שלך להיות. זה הזמן שלך להיות.השירים שכל כך אהבת ממלאים את ראשך זאת הדרך שלך. שבילים עמוסי מנגינות מובילים לביתך זאת הדרך שלך. כל מה שלא העזת. כל מה שמזמן כבר ידעת עמוק בליבך. זאת שלך..."

קבוצת הפוקימונים:

מנהיג:

עידן-

חברי קובוצה:

עומר דרקון-

תומר-

שגיא-

גלעד-

איתי-

אביעד(אני)-

גיא-

3. עמיטריד.
    למה אין תגובות??

כמו תמיד. עמיטריד.

4. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    העלילה עצמה יפה,
    אבל אין פירוטים ואין הסברים, וזה הופך את הפרק לקצרצר וזה נראה לא משוקע...

אני יעשה לך הדגמה:

מה שאתה כתבת:

לילה אחד לא הצלחתי להירדם אז חיכיתי לאבא שלי. שהוא חזר ראיתי חולצה שיש עליה את האות האנגלית R

ממולץ לכתוב:

לילה אפל אחד, לא הצלחתי להירדם כי מחשבותיי סערו. החלטתי לחכות לאבי ולקבל את פניו כשיחזור.
    הוא חזר מיוזע ועייף, שמתי לב שהוא לבש חולצה עם האות R בגדול עליה.
    הבעתי סקרנות ושאלתי אותו מה זה על החולצה שלך, אך הוא קטע אותי ואמר לי ללכת לישון.

רואה איך ממשפט קצר אחד עשיתי הרבה, אני מקווה שתיקח את זה לתשומת ליבך.
    חוץ מזה אחלה סיפור מקווה שתשתפר בפרקים הבאים מבחינת כתיבה אבל לדעתי הרעיון מעולה.

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

5. עמיטריד.
    תודה רבה עוד מישהו??

כמו תמיד. עמיטריד.

6. משתמש מנוסה
    פרק 2: אביעד

הסיפר הוא על שני דמויות אז זה המשך של הקדמה

שלום קוראים לי אביעד החבר הכי טוב של עמית
    אני זוכר איך היקרתי אותו כאילו זה היה אתמול אני שיחקתי לי בגינה ליד הנדנדות עם בירטיק של אמא שלי עד שהבחנתי בבן אדם ניכנס לגינה וילד קטן רץ לאבר הנדנדה שלידי אני זוכר שאבא שלו הסתכל על עמית ואז הוא היסית את מבטו אלי והיתה לי צמרמורת בכול הגוף היה לו את המבט הכי מרושע שאני ראיתי עד היום אבל רגע עכשיו שאני חושב על זה לא מיזמן ראיתי את הפרצוף הזה איפה שהוא אבל איפה?? לא משנה חזרה לאיך שנפגשנו אני זוכר את עמית ניגש אלי: " היי אני עמית, המאמן החזק בעולם!" הוא אמר לי. " היית מת! אני אביעד, ואני המאמן הכי חזק!" אמרתי.מאז אנחנו החברים הכי טובים, גם אם אנחנו רבים מדי פעם.
    אתמול קיבלתי פתק מוזר שכתוב בו : תצטרך להצטרף לבני ואלי. ובחתימה היה כתוב את האות R.
    נערך לאחרונה על ידי Pokemon13, 10-02-2011 בשעה 08:49 PM
    כי גם אני ADHD ואני לא מתבייש בזה!!

כל ה-ADD וה-ADHD שימו את זה בחתימה לפי מי שאתם כי לא צריך

פוקימון ש-ו-ו-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!

"לילה אל הבית עכשיו מגיעים אלפי חלומות. עומדים בפתח הדלת לאט מתקדמים עומדים בשורות. יש אחד שמביט לשמיים יש אחד מסתכל לאחור. בתפילה הוא פותח ידים ואולי זה הזמן שלך לבחור.זה הזמן שלך לבחור. השירים שכל כך אהבת ממלאים את ראשך זאת הדרך שלך. שבילים עמוסי מנגינות מובילים לביתך זאת הדרך שלך. כל מה שלא העזת. כל מה שמזמן כבר ידעת עמוק בליבך. זאת שלך. לילה אל הבית. לאט מציפים את הלב הספקות נכנסים בתוך השער עכשיו מגיעות גם אלפי שאלות. יש אחת שעוצת עיניים ואחת נגבת דמעות. המנגינה על עצמה שוב חוזרת ואולי זה הזמן שלך להיות. זה הזמן שלך להיות.השירים שכל כך אהבת ממלאים את ראשך זאת הדרך שלך. שבילים עמוסי מנגינות מובילים לביתך זאת הדרך שלך. כל מה שלא העזת. כל מה שמזמן כבר ידעת עמוק בליבך. זאת שלך..."

קבוצת הפוקימונים:

מנהיג:

עידן-

חברי קובוצה:

עומר דרקון-

תומר-

שגיא-

גלעד-

איתי-

אביעד(אני)-

גיא-

7. עמיטריד.
    שידרגנו את הפרק האחרון תהנו!!

כמו תמיד. עמיטריד.

8. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    קראתי, ויש כמה שיפורים, אך נתחיל מהצד החיובי

הרעיון עצמו מעניין מאוד, הוא נותן מתח וכיף בקריאה.
    הקטע של צוות רוקט ממש יפה, וכל הכבוד על הרעיון.

עכשיו אני יגיד לך איך לשפר(ואל תיקח ללב אחי):
    זוכר שפעם כתבתי סיפור וחפרת לי שזה ארוך?
    אז זו הבעיה, ששלך קצר מדי.
    אין תיאורים, הדמות מאוד רדודה, והנה דוגמא:

כשהוא חזר ראיתי חולצה שיש עליה את האות האנגלית R. שאלתי אותו מה זה אבל הוא אמר לי ללכת לישון. יום לפני המסע שלי

בכוונה לא ציטטתי הכל, כדי להבהיר דבר אחד.
    איך זה הגיוני, שהדמות ראתה הרגע דבר שאתה בטח מגדיר כחריג ולא הגיוני, ולא אכפת לה מזה?
    אז הוא אמר לישון. אז זהו? לא נחשוב על זה אפילו לרגע?
    זה ועוד דברים בסגנון, הופכים את הסיפור להיות לא הגיוני, וזה מוריד את הרמה.

עוד דבר, אין כמעט סימני ניקוד. דוגמא:

אני זוכר איך היקרתי אותו כאילו זה היה אתמול אני שיחקתי לי בגינה ליד הנדנדות עם בירטיק של אמא שלי עד שהבחנתי בבן אדם ניכנס לגינה וילד קטן רץ לאבר הנדנדה שלידי אני זוכר שאבא שלו הסתכל על עמית ואז הוא היסית את מבטו אלי והיתה לי צמרמורת בכול הגוף היה לו את המבט הכי מרושע שאני ראיתי עד היום אבל רגע עכשיו שאני חושב על זה לא מיזמן ראיתי את הפרצוף הזה איפה שהוא אבל איפה??

אאוץ'
    סוף סוף אחרי 3 שורות יש שני סימני שאלה מסכנים! במקום לנקד ככה:

אני זוכר איך היקרתי אותו, כאילו זה היה אתמול. אני שיחקתי לי בגינה, ליד הנדנדות עם בירטיק של אמא שלי, עד שהבחנתי בבן אדם ניכנס לגינה וילד קטן רץ לאבר הנדנדה שלידי. אני זוכר שאבא שלו הסתכל על עמית, ואז הוא היסית את מבטו אלי והיתה לי צמרמורת בכול הגוף. היה לו את המבט הכי מרושע שאני ראיתי עד היום. אבל רגע עכשיו שאני חושב על זה, לא מיזמן ראיתי את הפרצוף הזה איפה שהוא. אבל איפה??

ולא רק זה, כי לדבר כזה אתה לא יכול לקרוא פרק. פשוט מישהו אמר כמה משפטים.
    וגם, שמתי לב להמון, אבל המון שגיאות כתיב. לצערי, אם זה לא יתוקן, הסיפור שלך לא יהיה שווה כלום.

עכשיו, כדי לשפר תעשה את הדברים הבאים:

תערוך את שני הפרקים הקודמים בהתאם למה שאמרתי
    תוסיף סימני פיסוק
    תעבור על האיות ותתקן
    תאריך את הפרקים

ופרק הבא אני רוצה לראות מושלם!!
    עם רעיונות כאלה חבל לפשל.
    בהצלחה!
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

9. עמיטריד.
    אני לא חזק בסימני פיסוק אבל תודה על הכול ואני אשתפר

כמו תמיד. עמיטריד.

10. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    תראה, אם אתה לא חזק בסימני פיסוק אז אתה לא חזק בכתיבה, וזה בכלל משנה הכל.
    תנסה יותר.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    פרק מאוד טוב מבחינת עלילה.
    אבל יש מלא מעיות:
    שלום קוראים לי אביעד החבר הכי טוב של עמית
    אני זוכר איך היקרתי אותו כאילו זה היה אתמול אני שיחקתי לי בגינה ליד הנדנדות עם בירטיק של אמא שלי עד שהבחנתי בבן אדם ניכנס לגינה וילד קטן רץ לאבר הנדנדה שלידי אני זוכר שאבא שלו הסתכל על עמית ואז הוא היסית את מבטו אלי והיתה לי צמרמורת בכול הגוף היה לו את המבט הכי מרושע שאני ראיתי עד היום אבל רגע עכשיו שאני חושב על זה לא מיזמן ראיתי את הפרצוף הזה איפה שהוא אבל איפה?? לא משנה חזרה לאיך שנפגשנו אני זוכר את עמית ניגש אלי: " היי אני עמית, המאמן החזק בעולם!" הוא אמר לי. " היית מת! אני אביעד, ואני המאמן הכי חזק!" אמרתי.מאז אנחנו החברים הכי טובים, גם אם אנחנו רבים מדי פעם.
    אתמול קיבלתי פתק מוזר שכתוב בו : תצטרך להצטרף לבני ואלי. ובחתימה היה כתוב את האות R.
    קודם כל, הפרק קצר שזה בעיה ענקית. אני חייב להעריך את הסיפור.
    איך עושים את זה? מוסיפים תיאורים, דיאלוגים ותארים (דוגמה לתארים: הבחנתי בבן אדם שנכנס לגינה, הוא היה גובהה/נמוך ומכוער/לא מכוער. אפשר להוסיף מלא אבל זה תלוי בהשקעה שלך.)

בעיה שניה,
    סימני פיסוק!!! למרות שהאירו לך על זה אני ממליץ שתתאמן לכתוב עם סימני פיסוק. זה מעלה את הרמה שלך וגם לקוראים יותר נוח לקרוא. אני לא ירחיב על זה יותר מדי כי (שוב) האירו לך על זה.

הבעיה שלישית,
    שגיאות כתיב וחוסר במילים שצריך. מיילא היה בעיות במקלדת כמו במקום לרשום שניצל תרשום שמיצל אבל יש לך שגיאות כתיב והחזרת מילות קישור ברמה מטורפת!
    יש גם מילים שאתה צריך להוסיף (וגם להוריד) וזה גורם לבעיות בהבנה ובהמשכיות הפרק.
    אני עכשיו מסמן בשחור שגיאות כתיב ובאדום זה מילות קישור שלא הוספת וירוק זה להוריד:
    שלום קוראים לי אביעד החבר הכי טוב של עמית.
    אני זוכר איך היקרתי אותו כאילו זה היה אתמול שאני שיחקתי לי בגינה ליד הנדנדות עם בירטיק של אמא שלי עד שוהבחנתי בבן אדם שניכנס לגינה וילד קטן איתו שרץ לאבר הנדנדה שלידי.אני זוכר שאבא שלו הסתכל על עמית ואז ופיתאום הוא היסית את מבטו אלי והיתה לי צמרמורת בכול הגוף. היה לו את המבט הכי מרושע שאני ראיתי עד היום אבל רגע, עכשיו שאני חושב על זה לא מיזמן ראיתי את הפרצוף הזה איפה שהוא, אבל איפה?? אבל לא משנה חזרה לאיך שנפגשנו: אני זוכר את שעמית ניגש אלי: " היי אני עמית, המאמן החזק בעולם!" הוא אמר לי. " היית מת! אני אביעד, ואני המאמן הכי חזק!" אמרתי. ומאז אנחנו החברים הכי טובים, גם אם אנחנו רבים מדי פעם.
    עכשיו לשורה האחרונה.
    היא לא קשורה לעלילה שסופרה בסיפור והיא לא מתקשרת בכלל להכל.
    אתה חייב לקשר אותה במשפט או מילת קישור כי אחרת זה לא יעבוד.
    זה כמו שאני ירשום.
    לפני יומיים לים עם כל החברים שלי והיה לי ממש כיף שיחקנו מדקות ותופסת.
    אתמול אכלתי שניצל ועף לי חול עליו (חמסה חמסה חמסה - טפו טפו טפו!!!!)
    נכון נראה מוזר?
    עכשיו יש דרך לתקן את זה, וכמו שאמרתי, להוסיף מילת קישור.
    לדוגמה:
    לפני יומיים לים עם כל החברים שלי והיה לי ממש כיף שיחקנו מדקות ותופסת.
    היתלכלתי כל-כך הרבה מהחול שחלק לא ירד בכביסה, בגלל זה אתמול אכלתי שניצל ועף עליו חול (חמסה חמסה חמסה - טפו טפו טפו)
    או סתם אפשר לרשום ובגלל זה, בפלי המשפט לפני, אבל המשפט לפני מרחיב את הידע וגורם לסיפור להיראות מושקע (וגם עוזר להבין ולקשר)

מקווה שעזרתי.
    פרק הבא אני מבקש שתתיחס לזה ותשפר.

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

12. עמיטריד.
    תודה רבה אני מתחיל ליכתוב עכשיו את הפרק השלישי אני מכבה להישתפר

כמו תמיד. עמיטריד.

13. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    רעיון טוב,כתיבה פחות.
    אתם צריכים בטא (בן אדם שעובר על שגיאות כתיב, ניסוח ופיסוק) דחוף.
    אבל אהבתי ואני אעקוב.
    אני ממליץ שהפרק הבא לא יקדם את העלילה יותר מדי כי מהר מאוד לא ישאר לכם מה לכתוב.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

14. עמיטריד.
    תודה פרק הבא השבוע!!

כמו תמיד. עמיטריד.

15. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    תקשיב,
    אני אולי יוכל לעזור לכם אם תשלחו לי את הפרקים לפני שאתם מפרסמים אותם בה"פ ואז אני אעבור על זה ואתקן שגיאות כתיב ופיסוק אבל אני לא מבטיח שזה ייצא מושלם.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •