תודה
פרק 3המסע מתחיל חלק א'
קראתי פעמיים את הפתק שאבא הביא לי, וחשבתי לעצמי, אני בצוות הרשע? אין סיכוי! אבל בעצם שחושבים על זה, אולי עדיף להתחבר עם אבא שלי.
הכנסתי את הפתק לתיק והלכתי לעיר הראשונה. כל הדרך חשבתי לעצמי, כן או לא? עברו כמה שעות והבחנתי בזנב חום ישר עם פונפון, לבן כזה מציץ בין השיחים. ישר בלי לחשוב פעמים לקחתי את הפוכדור של סניבי וצעקתי סניבי צא! היה אור אדום ומשונה והאור התחיל לגדול ולגדול, עד שהייתה לו את הצורה של סניבי ושהאור נאלם במקומו היה שם את סניבי שלי אמרתי צא ותשתמש בדחיפה! הפוקימון המשונה קפץ הצידה, וסניבי התנגש בעץ קרוב. "סניבי השתמש בדחיפה עוד פעם! צעקתי, והפעם זה פגע! הפוקימון המשונה עף מההדף של הדחיפה. הפוקימון המוזר השתמש בנשיכה. "סניבי, תתחמק!" צעקתי. השתמש בדחיפה פעם נוספת! צעקתי, והפוקימון הובס! צא פוקדור! זרקתי את הפוכדור על הפוקימון. הפוכדור נפתח והפוקימון נכנס אליו. הפוכדור נסגר, והבהב לכמה שניות, והוא נלכד! הוצאתי את הפוקדע והוא צפצף: המתקפות שפאטראט יודע הם: נשיכה. זה הכול חשבתי? העפתי את הפוכדור, והפוקימון השתחרר.
המשכתי ללכת לכיוון העיר, ופתאום ראיתי איש אחד.האיש היה שמן עם שיער שחור. " אני רוצה להילחם מולך! אמר האיש. אין בעיה אמרתי. "צא סניבי! צעקתי. " צא החוצה קאבצ'ו! צעק האיש. קאבצ'ו? מי זה? אמרתי והוצאתי את הפוקידע. "קאבצ'ו, פוקימון הדוב המנוזל. לקאבצ'ו יש נזלת קפואה מה שמקשה עליו לנשום בנחיר אחד. "מגניב! אבל רגע, בפוקידע ייש לו ראש בצבע כחול, ולשלך יש ראש בצבע סגול. למה? הוא חולה? שאלתי וחשבתי לעצמי ברור שהוא חולה, הרי יש לו נזלת תמידית! "לא הוא לא חולה הוא זוהר!" אמר האיש.
כי גם אני ADHD ואני לא מתבייש בזה!!
כל ה-ADD וה-ADHD שימו את זה בחתימה לפי מי שאתם כי לא צריך
פוקימון ש-ו-ו-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!
"לילה אל הבית עכשיו מגיעים אלפי חלומות. עומדים בפתח הדלת לאט מתקדמים עומדים בשורות. יש אחד שמביט לשמיים יש אחד מסתכל לאחור. בתפילה הוא פותח ידים ואולי זה הזמן שלך לבחור.זה הזמן שלך לבחור. השירים שכל כך אהבת ממלאים את ראשך זאת הדרך שלך. שבילים עמוסי מנגינות מובילים לביתך זאת הדרך שלך. כל מה שלא העזת. כל מה שמזמן כבר ידעת עמוק בליבך. זאת שלך. לילה אל הבית. לאט מציפים את הלב הספקות נכנסים בתוך השער עכשיו מגיעות גם אלפי שאלות. יש אחת שעוצת עיניים ואחת נגבת דמעות. המנגינה על עצמה שוב חוזרת ואולי זה הזמן שלך להיות. זה הזמן שלך להיות.השירים שכל כך אהבת ממלאים את ראשך זאת הדרך שלך. שבילים עמוסי מנגינות מובילים לביתך זאת הדרך שלך. כל מה שלא העזת. כל מה שמזמן כבר ידעת עמוק בליבך. זאת שלך..."
קבוצת הפוקימונים:
מנהיג:
עידן-
חברי קובוצה:
עומר דרקון-
תומר-
שגיא-
גלעד-
איתי-
אביעד(אני)-
גיא-
פרק 3 חלק ב': המסע מתחיל!
"פוקימון זוהר? מה זה?" שאלתי. "אתה לא יודע מה זה פוקימון זוהר?!" שאל המאמן בתדהמה. "פוקמיון זוהר הוא בדיוק כמו פוקימון רגיל, רק עם צבעים שונים, ויותר נדיר!" אמר האיש. "טוב סניבי השתמש בדחיפה" צעקתי. "השתמש בקרן קרח קאבצו!" צעק המאמן. קאבצ'ו השתשמש בקרן קרח, מה שחסם את הדחיפה ופגע בסניבי. "סניבי לא!" אמרתי. "השתמש ב... הא? מה קורה כאן?" פתאום הזנב של סניבי זהר בירוק משונה! סניבי התהפך ומהזנב שלו יצא טורנדו של עלים! "למדת מתקפה חדשה סניבי! אבל מה זה?" אמרתי. "נו, באמת! אתה לא יודע כלום? זה טורנדו עלה" אמר האיש. הטורנדו פגע בקאבצ'ו ועילף אותו! "כל הכבוד סניבי!" אמרתי ורצתי אליו במהירות. חיבקתי אותו והוא שמח כל כך! בינתיים המאמן הלך תוך כדי שהוא ממלמל לעצמו: "סתם היה לו מזל...". "סניבי אתה גדול! אני שמח שבחרתי אותך!" אמרתי. "בוא נלכוד לנו קאבצ'ו כשנמצא אחד טוב?" אמרתי לו. "סניבניב!" אמר סניבי. הלכנו כמה זמן, וחשבתי לעצמי כל הדרך "אבא שלי רשע? לא הגיוני!" אבל אז נזכרתי בכמה דברים מהעבר: איך כל פעם כשאמא הייתה נוסעת לחו"ל מהעבודה שלה, אבא היה מזמין אלפי חברים (יש לנו וילה, אז היה מקום), והם תמיד היו מדברים על איך להשתלט על העולם וכששאלתי את אבא מה זה הוא אמר "סתם משחק". ואיך כשחזרנו הביתה אחרי שפגשנו את אביעד והוא דיבר בטלפון: "מצאתי עוד מישהו עם פוטנצייל. לא אני לא מדבר עוד פעם על הבן שלי" ו... רגע, הוא אמר הבן שלי! אז לא ייחסתי לזה חשיבות כי יש לי עוד שני אחים, אבל הפתק... הוא דיבר עלי אז? עלי?! אחי הגדול הרבה יותר מתאים לרשע! ומה עם אחי הקטן? הוא יכול להיות יותר ערמומי! אז למה דווקא אני? חשבתי לעצמי ופתאום ראיתי באופק ביניינים. זו העיר! רצתי בכל כוחי לכיוון העיר, והלכתי למרכז פוקימונים. אחרי שריפאו לי את סניבי שמעתי "יש בחוץ כמה אנשים! הם עושים אספה! בוא נלך!" הלכתי אחרי האנשים שאמרו את זה ועיניי חשכו... ראיתי את אבא שלי עם החליפה של ה-r.
מה אתם אומרים תגובות בונות בקשה
כמו תמיד. עמיטריד.
אוקיי כמה דברים.
יש שגיאות כתיבה, פסיק וניסוח, הפרקים קצרים מדי והעלילה צפויה ומתקדמת מהר.
הקרב היה מהיר הרבה יותר מדי ולא ברור על איזה פוקימונים מדברים כי לא כולם מכירים את השמות של הדור החמישי.
אני חושב שצריך שיפור רציני לסיפור.
יש לאחד מכם מסן?
שוב, אני מציע לעזור לכם ולתקן לכם שגיאות כתיב, פיסוק וניסוח וגם לתת לכם כמה טיפים לשיפור לפני שהפרק יוצא.
מי זה קאבצ'ו? מה זה קאבצ'ו?
אתה בכלל לא מתאר את המראה שלו, ואז אתה אומר שיש לו ראש סגול במקום כחול?
מאיפה לי, בנאדם שמכיר את רוב הפוקימונים, אבל לא את כולם, לדעת מי זה קאבצ'ו?
אותו דבר עם פאטראט, רק הפוך. אתה מתאר אותו בצורה ממש לא טובה:
תיארת רק את הזנב שלו.
מה עם כל הגוף? זה שסבבה, יש פה פוקימון עם זנב חום ולבן בקצה, אמור לתת לי בכלל חוט מחשבה? אמור להיות לי מושג מי זה בכלל? תתאר את כל הגוף! למשל, היית אומר שהוא קפץ מהשיחים, ונגלה כל הגוף שלו, עכשיו אתה אמור לתאר את כולו.
יש גם שגיאות כתיב, ובעיות בפיסוק, אפילו שנראה שדי השתפרת עם זה. הפרקים קצרים וצפויים.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
אני אוהבת ממש את העלילה והסיפור וברור שאני יעקוב אבל רק כמה דברים-
הקרב היה קצר מידי.. ניצחתה במהירות....
תאריך טיפה
תתקן פיסוק
תתאר טיפה יותר את הפוקימון
נ.ב מתי הבא?
נ.ב 2 עם תצטך עזרה כלשהי בסיפור אשמח לעזור![]()
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)