ישש!!! מיאלה כל הכבוד!!!! נו דון?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013 הפוקימונים האהובים עליי: ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
דון מוציאה טוטודייל ומשתמשת בבועות
ספוילר
אוקיי טוטודייל. מיאלה תשתמשי בעלים קסומים ואז תני להם ''פליק'' עם עלי גפן כדי להגדיל את מהירותם!!!
פורסם במקור על ידי shakofek ג'ק- אתם יורדים למטה ומתאמנים אנידי- הפרופסור שואל אותך איזה פוקימון אתה רוצה טל- דון מוציאה בטרפליי ומשתמשת בשיתוק אני אומר לכולם שהם צריכים לחזק מאוד את המתקפות שלהם.
אני אומר לו שאני בוחר בסינדקוויל ולוקח את הכדור שלו
ספוילר ספוילר קרדיט ל Dr spin תלחצו על התמונות!!! ספוילר כי וואן פיס - זה צ'ופר ספוילר quilavaXD & chopper לשעבר
ספוילר ספוילר קרדיט ל Dr spin תלחצו על התמונות!!! ספוילר כי וואן פיס - זה צ'ופר
ספוילר קרדיט ל Dr spin תלחצו על התמונות!!! ספוילר
ספוילר quilavaXD & chopper לשעבר
טל- מיאלה עושה משאמרת לה וטוטודייל מתעלף ג'ק- כולם מחזקים את ההתקפות שלהם אנדי- אתה לוקח את הכדור והפרופסור נותן לך פוקידע ופוקבולים
ניצחנו מיאלה כל הכבוד!!! אני אלך לראפוות ולמכון העיר
טל- את מרפא ורואה שמתחיל להחשיך
אני אקח חדר ולפני השינה אבדוק שוב בעזרת לטיאס ולטיאוס מה מצב רון
טל- את רואה שרון כמעט התאושש
אוי לא אחשוב... טוב אלך לישון ולמכון~~
את הולכת למכון
פורסם במקור על ידי shakofek טל- מיאלה עושה משאמרת לה וטוטודייל מתעלף ג'ק- כולם מחזקים את ההתקפות שלהם אנדי- אתה לוקח את הכדור והפרופסור נותן לך פוקידע ופוקבולים אוקי כולכם תשלבו מתקפות שאתם יודעים לפי בחירתכם ואולי תלמדו חדשות(פליז).
אני אל לכיוון המכון ואבדוק איזה סוג הוא. לאחר מכן אני יאתגר את מנהיג המכון.
ג'ק-הם לא ילמדו עוד בנתיים יש להם מספיק הם מתאמנים טל- המנהיג מציג את עצמו בתור גארי ומוציא סלגמה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום