וואוו!!! אומר ואז אשאל את דיואקסיס עם אפשר הפסקה,עם כה אז אלך לטייל לי ביער (אני ישאיר את מיאלה לקצת אימונים עם דיאוקסיס)
נ.ב המכשיר איתור עדיין על לטיאוס נראה לי שלא הורדתי אותו..?
וואוו!!! אומר ואז אשאל את דיואקסיס עם אפשר הפסקה,עם כה אז אלך לטייל לי ביער (אני ישאיר את מיאלה לקצת אימונים עם דיאוקסיס)
נ.ב המכשיר איתור עדיין על לטיאוס נראה לי שלא הורדתי אותו..?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
נערך לאחרונה על ידי The Charmeleon, 10-04-2011 בשעה 07:56 PM
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
יופי.. שלא יתפוס אותי..
אני אלך לטייל קצת ביער בתקווה שלא להיתקל ברון או בחייליו אקח קצת אוויר ואחשוב לעצמי ''בפעם הבאה שאפגוש את רון אני חייבת למצא משפט פתיחה טוב יותר מרוצה עוד מתנה?!'' ואחשוב על עוד משפטים בזמן שאטייל לי ביער
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
המחשבה הראשנוה שתחלוף לי בראש היא ''איכס....'' ואז אזוז הצידה ואתן להם פרטיות ואמשיך לטייללי ביער ואחשוב אולי '' היי רון מזמן לא התראנו'' ואז אפרוץ בקרן על.. לא אחשוב לעצמי לא טוב...
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טל-
דון אומרת לך מה שקרה
"טוב אני הלכתי לחפש אותך וראיתי אותך מתאמנת עם דיוקסיס"
"ואמרתי לעצמי לא נפריע לה והמשכתי ללכת ואז ראיתי את רון וחייל שלו מדברים שמעתי הכל"
רון:אויי קשה להיפטר מהילדה הזאת
חייל:אז בוא ניפטר מחברה שלה שנמצאת ממש כאן
"ואז הגעתי למצב שאני נלחמת בו"
ספוילר
למה לא הלכת לקרא לי?אשאל את דון ואז אפנה אל רון ''כל היום חשבתי מה אומר לך עם אפגוש בך שוב בגלל שאני חסרת פוקימונים פה..... אולי פשוט תעזוב את דון בשקט וננהל משא ומתן בשקט? ואומר לדון ללכת
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)