טל-
את חושבת על זה אבל אז את רואה מרחוק פוקימונים שמתקרבים ואת רואה מי אלה
תינוק
תינוק ו
תינוק
הולכים לכיונך עם מפתח בידייים
ג'ק-
פיגיוטו מתעלף פלוסל מתעלף וקרוסגייר מתעלף
טל-
הם באים אלייך ובמאמץ משותף הם פותחים את הדלת
ג'ק-
הם נלחמים ונלחמים עד שכולם מתעלפים ואתה רואה את סלאמנס עומד אבל בקושי רב
מייקי-
האחות גוי נותנת לך מפתח לחדר 267
אתה נכנס לחדר ועל השידהאתה רואה מכתב ואז אתה קורא אותו
מייקי ידענו שתגיע לכאן
תעמוד ליד הקיר ותגיד צוות טיי מים
יש לנו הפתעה בשבילך
בברכה סוזי"
ספוילר
טל-
את משחררת את האגדיים אחרי שאת מפגיזה את רון ואז דיוקסיס יוצא מהפוקדור ואומר לריקוזאה
"הרבה זמן לא נפגשנו וגם אז לא הצלחנו לסיים את הקר אז מה אתה אומר על שלום" ומושיט את ידו ומחכה שריקוזאה יושיט את זנבו
ובאותו זמן את רואה את פיפלאפ פיצו וטורציק אומרים לך בלי לומר כלום "אפשר להצתרף אלייך?"
ספוילר
אני אפנה בשימחה אל התינוקות אמר שכה,אני אסתכל על ראקוויזה,גראודון וקיוגר ואומר ''ראקוויזה,אין צורך להילחם תדלימו'' ואזס אומר לכל האגדיים ''למען שלומכם האם תצתרפו אלי?22
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
''אני יודעת'' אומר בייאוש ''אבל את יודעים שרון ישוב לתפוס אותנו,אני אשחרר אותכ ברגע שתהיו בטוחים ועם יקרה משהו בשמיים,בים או במעמקי האדמה אני אתן לכם ללכת אבל בבקשה בקושי יכולתי לראות אותכם סובלים עכשיו,בואו איתי ואני אגן עליכם,אני יכולה לעשות את זה'' ואז אשגר בתור הוחכה עלה תער אחד לתקרה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני אסתבב אל רון ואראה מה איתו ואומר''טוב רון נחזור לאיפה שהפסקנו-
אפשרויות-
1.אני בהורגת אותך
2.אני הורגת אותך
היה לך הרבה זמן להחליט החלתטה כבר?
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)