אני אנסה להקשיב לעצה של ג'ק אבל אדע שרוב המתקפות שלי ושל מאגניום הם פיזיות אז אני ינסה יחד איתה קרן על ולהול אני יגיד סופת ניקור,לאחר מכן אני יעוף גבוהה מל פאלקיה ואשתמש בקרן על על הראש שלו
נ. ב הרגע נזכרתי שפגשתי את דיוקסיס ההוא אמר לי שהסוג שמפר את האיזון הוא עשה ואופל אז זאת הייתה טעות בכתיבה או שיש לי כוחות אופל?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני אתחמק מקרן העל ואז אני יעוף גבוהה למעלה (אני יכולה להשתמש בדיבור הקסמה?) ואשתמש בקרן על ואז אני ישאל את ג'ק עם הוא יודע להשתמש במים,כאילו יש לו יכולות מים כמו לפוסידון
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
''אח!!'' אצעק אני ינסה לקום ואומר ''ראקוויזה אתה חייב לזכור אותי! זאת אני טל הצלתי אותך מרון זוכר? לפני שנה בערך! בבקשה תזכור!''
נ.ב עניתי לך בה''פ נדבר בסקייפ טוב?
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני אומר לו ''לא בגדתי בך!! הייתי בשערי המוות!! חשבתי שבקושי עברה שעה שיצאתי,בטח שלא שנה!!!!! אני ממש מצטערת,אבל אני רוצה ויכולה לעזור עכשיו אתה חייב להתנגד ללהשפעתו של רון ראקוויזה!!דד
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)