אני יקח את הדף ויקרא אותו
ספוילר
אנדי-אתה מוצא מנעול קטן,ליד התא אתה רואה מפתחת קטנטן אופק-הדף ריק לגמרי!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013 הפוקימונים האהובים עליי: ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
מה קורה פה?" אשאל חסר רק השרביט גלימת ההעלמות והואלר של סריוס
אופק-אתה רואה בחלק אחר של החדר מקל עץ קטן
אני יקח גם אותו ררק את גלימת ההעלמות והאולר
אופק-את השאר תקבל אחר כך.ץ.. תגיב למ''ת שלך בבקשה אתה רואה את אנדי עדיין מנסה להוציא אותך ואתה חושב מה לעשות ביינתים
אני יבדוק מה אני יכול לעשות עם כל מה שמאצתי
אופק-מ'ת שלך !! חח אתה רואה שהדף מגיב למקל ולפנייך נפרשת מפה של כל האזור ומי ומה נמצא איפה
אני אבדוק במפה איך להשתחרר
אופק-אתה רואה שיש פתח קטן בכלוב בצדו הימני
אני לוקח את המפתח ופותח את המנעול
ספוילר ספוילר קרדיט ל Dr spin תלחצו על התמונות!!! ספוילר כי וואן פיס - זה צ'ופר ספוילר quilavaXD & chopper לשעבר
ספוילר ספוילר קרדיט ל Dr spin תלחצו על התמונות!!! ספוילר כי וואן פיס - זה צ'ופר
ספוילר קרדיט ל Dr spin תלחצו על התמונות!!! ספוילר
ספוילר quilavaXD & chopper לשעבר
אני יצא החוצה
אנדי-אתה פותח את דלת התא ואופק יוצא החוצה אופק-אתה יוצא ורואה שאנדי הוא זה שפתח את הפתח מעכשיו אני אכתוב לכם יחד
אני יחשוב מה זאת המפה ומה המקל הזה
פורסם במקור על ידי ttrrtte ג'ון-דני מגלגל עיינים ומחכה,לאחר שאתה מסיים הוא אומר ''הגיע הזמן 51 עלים'' לך לנוח קצת אני אלך לנוח קצת בצד.
מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה ~אלון 2015 סקילה זה אח I will eat you all! Num Num Num Num! STM= system to manage
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום