ג'ון-השרביט חוזר אלייך וכל החיילים נופלים
ג'ון-אתה ו''צוות'' שלך רצים קדימה בכל הכוח,אתה מגיע לעיר השנייה!!! אתה מקבל טלפון ועונה קול מיסתור אומר לך ''זה מתחיל,הקרה הגדול בין ריק וטינה אל בין החיבירים והחוציים מתחיל''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-לכל פוקימון יש רעיון אחר והם מדברים ביחד זה פחות או יותר הלך כך-
''אין זמן להביא..'' הוא נקטע ב-''חייבים לתת...'' הוא נקטע ב-''צריך עכשיו ללכת ל...'' הוא נקטע ב........
אנדי-יודע מה !סבבה! רציתי גם לתת לך שרביט אבל סבבה! נחשול שלך!
אתה ואופק מתפצלים,פתאום אתה רואה עט כדורי על הריצפה (מעניין מה זה!)
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנדי-אתה פותח את העט ופתאום כבר אין עט ביד שלך יש..............חרב! אתה קורא את המילה אנקולוסמוס על החרב, אתה מופתע מכך שהצלחתה לקרא את זה כי זה כתוב ביוונית עתיקה,אתה עוד יותר מופתע שאתה יודע את הפירוש,נחשול
אתה שומע קול בראש שלך שאומר ''זהו ארד שמיימי,הוא יפגע במפלצות ורק באנשים רעים''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
[QUOTE=ttrrtte;1237909]ג'ון-לכל פוקימון יש רעיון אחר והם מדברים ביחד זה פחות או יותר הלך כך-
''אין זמן להביא..'' הוא נקטע ב-''חייבים לתת...'' הוא נקטע ב-''צריך עכשיו ללכת ל...'' הוא נקטע ב........
[/b[/QUOTE
טוב תדברו אחד אחד, דני ידבר ראשון ואז סייטר ואז טרטוויג ואז אברה ואז גלייד ואז בידריל.
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
[QUOTE=בלסררה;1238043]
דנ י אומר-
''אין זמן חייבים ללכת לריק וטינה,אני החכם,אני יוביל!!''
סייטר-
''חייבים למצא אותם,לפחות ננסה ודני.. אני החכם!''
טרטוויג-
''אני חושב שאין זמן וחייבים ללכת לטינה וריק,דני וסייטר אני החכם''
אברה וגלייד(אומרים יחד)-
זה לא יצליח הנבואה אומרת 7 צריך למצא אותם,ודרך אגב דני,סייטק,טרטוויג אנחנו החכמים''
בידריל0
''אין לי רעיון אבל אני החכם!''
אנדי-אתה הולך ופתאום רואה את טינה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)