מאדקיפ, תתחמק! אני קורא, עכשיו תנסה פצצת בוץ!
מאדקיפ, תתחמק! אני קורא, עכשיו תנסה פצצת בוץ!
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
אופק- אתה ומיי הולכים אל מרכז הפוקימונים הקרוב ולוקחים את מפתח חדר 356 מהאחות ג'וי. אתם עולים למעלה במעלית תוך כדי שאתה מנסה לנחם את מיי הבוכייה שלא מפסיקה לבכות. אתם מגיעים לחדר,אוכלים ארוחת ערב קלה והולכים לישון. אתם קמים למשמע קול ''קומו!''
אוהד-מאדקיפ לא מצליח להתחמק ונכלא בקורים
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מאדקיפ, תישאר במקום!
אני יורה אקדח מים על מאדקיפ, כדי להמיס את הקורים
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
אוהד-אתה ממס את הקורים בקלות ומאדקיפ משתחרר
אופק-אתה ומיי מתעוררים למשתע קול ''קומו!'' אתם רואים כשלושה אקדחי כס מכוונים אל כל אחד מכם כולל אל הפוקימונים שלכם. אתם ממש מפחדים ושמים לב שכל האנשי עוטים מסכות שחורות ולובשים בגדים שחורים עם ציור ניינטלס עליהם
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-עוד לפני שאתם מספיקים לתקו טיילו יוצא מהפוקדור שלו ובכוח רב ובלתי אפשרי לוקח גם אותך גם את מיי וגם את הפוקימונים שלכם (jזק לא? חח) וע איתכם למערה קרובה,ביציאה אתה דומע יריית אקדח ומתעלף,אתה מתעורר בתוך מערת גרניט בעלת קירות אפורים מיי עומדת בפתח המערה ואתה רואה טיפות על הריצפה,אתה מבין שהיא בוכה.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה מתקרב למיי וככל שאתה מתקרב יותר אתה שם לה שטיפות הבכי כהות יותר. אתה מגיעה אלייה ושם לב שהיא א בוכה,אבל יש לה חור ירי ענק בבטן.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה בדיוק יוצא אבל טילו עוצר אותך ואומר ''אל תדאג הבאתי עזרה,לא בטוח שנצליח אבל נקווה''
הוא אומר בזמן שכ100 פוקימוני עשב מגיכים מכל הכיוונים. אתה שומע חלק מדבריהם- ''....כל כך מתרגשת...''
''אני לא מאמינה....''' ''זאת ההזדמנות שלנו..'' כולם באים מסביב למיי. אחד מהם ,באטרפרי מרדים אותה באבקת שינה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-טיילו לא יעננה הוא יסתכל על מיי וכך גם אתה,פתאום אתה תראה שכל הפוקייומנים משתמשים בסינטזה על מיי. אתה רואה לאט לאט שהחור בבטנה מתאחה ושהדם נסוג בזרה אל הפצע. לאחר כ4 שעות של צפייה הפוקימונים נסוגים,עייפים ומרוצים. אתה רואה שהפצע החלים לגמרי חוץ מצלקת קטנה בצורת כדור.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)