Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 112 ראשוןראשון ... 1119202122233171 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 1678

נושא: Power connection

1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אופק- צ'יקוריטה ממשיכה לרעוד בלי סו למרות שהרמתה אותה. הצ'יקוריטה שהובילה אותך לשם,כנראה האם מסתכלת על צ'יקוריטה בדאגה רבה

נ.ב תגיב למ''ת שלך וסידרתי את ריאלו
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    אני יוציא את ריאלו ויגיד לו לחמם אותה בזמן שאגיד למיי שאני הולך איתה למרכז הפוקימונים

Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    אופק- הדרך למערה לקחה לך 8 שעות אז תה שואל את צ'יקוריטה עם יש לה מזום וצידה לדרך. היא עונה בחיוס ומביאה לך חופן גרגירים. אתה לוקח את צ'יקוריטה הקטנה כאשר היא עדיין בשמיכות ויוצא דרך.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    אני הולך למרכז הפוקימונים במהרה

Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    אופק- אתה הולך למרכז הפוקיונים ולאחר כ7 וחצי שעות הליכה אתה מגיעה מותש ועיי האחות ג'וי לוקחת ממך את צ'יקוריטה ונכנסת לחדר הטיפולים,פיג'י נכנס מהחלון ומתיישב לידך,על רגלו פיתקית שנושאת את שמך

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    אני לוקח אותה וקורא

Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    אופק- אתה לוקח את ההודעה מרגלו של פיג'י וקורא

''חיביר יקר,הילדה בעלת השיער החום וכל הצ'יקוריטות אצלינו. עם תרצה אותם חזרה תבוא לפגוש אותנו ביער ואט ליד עץ האלון העתיק. נשחרר אותם,אבל אותך ניקח במקום!'' אתה לא יודע מה לעשות כי מיי בסכנה אבל אתה דואג גם לצ'יקוריטה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    אני ילך ליער אחריי שהציקוריטה תהיה בריאה ואז אני יהיה מוכן ללכת לשם

Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    אופק- האחות ג'וי יוצאת עם צ'יקוריטה ואומרת שתצטך לסחוב אותה. אתה לוקח אותה ביידים ומחיל לרוץ לכיוון היער אתה רואה את עץ האלון הגבוהה מרחוק ושם לב לקרן לייזר קטנה ואודמה שמצביעה על כך שהם באמת שם.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    אני יבוא אליהם מאחורה ואתכונן להשתמש בנשיכה

Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    אופק-אתה מתקרב ורואה שיש שומרים לכל כיוון אז אתה לא יוכל להתגנב,באמצע אתה רואה 4 כלובים-

הראשון בוא מיי
    השני בוא משפחת הצ'יקוריטות
    ועוד שניים שכנראה נועדו לך ולפוקימוניך

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    "טוב" אחשוב לעצמי "איך אני משחרר אותם בלי שתפסו אותי"
    ואז אני יכתוב על פתק למיי שתבוא להציל אותי אחריי זה ואז אני ילך אליהם

Spoiler ספוילר

13. student of Gakuen Alice
    אופק-אתה מתקרב אל האנשים וברגע שהם רק רואים את הצללית שלך כולם נאספים סביבך. המנהיג אומר ''כפי שהבטחנו הנערה והפוקימונים יללכו.'' הם ישחררו את מיי וה'יקוריטות. אתה שם את הצ'יקוריטה הפצועה ליד אמא שלך בזמן שהחיילים דוחפים אותך ואת פוקימונייך לתוך כלוב.

נ.ב חח תגיב למ''ת שלך

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    אני הולך איתם ויביא למיי את הפתק לפניי שאני יכנס לכלוב

Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    אופק- אתה מעביר בסודיות את הפתק למיי ונכנס פנימה כולם לוקחים אותך לבסיס ומשאירים את מיי לקרא את הפתק.

עכשיו מה שעובר על מיי בזמן שאתה כלוא-

מיי קוראת את הפתק בחרדה וחושבת איך תציל את חברה היקר. היא מוציאה את הסקיטי והאיווי שלה ומתחילה לעקוב בסתר אחר חבורת החיילים המיסתוריים. היא שמה לב שגם כל הצ'יקוריטות עוקבותת אחרייה. לאחר כ6 שעות של ציפייה היא מגיעה אל הבסיס הסודי של טינה וריק. היא רואה הרב מאוד חיילים ששומרים על דלת הכניסה. היא חושבת על פעולת הסחה גדולה ולבסו מחליטה. היא שולחת את האיווי שלה כדי להעסיק שם את כולם לאחר שכל החיילים מתחילים לרדו אחר האיווי שלה המשתמש בכדורי ל לכל מקום היא סקיטי והצ'יקוריטות יוצאות לעבודה. מיי מתצגנבת יחד עם שאר הפוקיונים לבסיס ושמחה לגלות שכל החיילים חוץ מ4 נמצאים בחוץ במרד אחר איווי. לרגע עברה במיי צמרמורת,היא פחדה לגולרלו של איווי. היא דחפה את הרגש הזה והמשיכה ללכת. היא נתקלה באחד השומרים אבל סקיטי עילפה את השומר בלי בעיה היה דרוש רק שריטה אחת כדי לנטרל את השומר. מיי התכופפה אל סקיטי ופתאום חשה מאוד מוזר היא שמה לב שסקיטי מסתכלת עלייה מוזר,הי הסתכלה ברצפה המבריקה וראתה שעיינה זוהרות כמו כוכב,לאחר שהזוהר נעלם עייניה נראו כמו עייני סקיטי,כאשר היא הסתובבה היא ראתה זנה סקיטי קטן. היא לא האמינה למראה עיינה היא שמה על כך רק באגדות-אנשים אשר רוצים להיל את אהוביהם נהפחים לחצוייו- חצי אנשים חצי פוקימון. היא שמחה אך גם חששה. אחריי הכל הרגע היא גיללתה שהחבר שלה הוא חיביר ושהיא חצוייה. מיי המשיכה בדרכה בחיפוש אופק,אך לצערה טינה וריק ראו הכל מחדר הבקרה וגילו עניין בחצוייה הקטנה שלפניהם. מיי המשיכה בדרכה וגילתה עוד ועוד דברים חדשים-היא יכלה ללוף ציפורניים וכפותייה יכלו לההפך כרצונה לרגלי סקיטי או רגלי אדם. היא המשיכה בחיפוש עד שהגיעה לחדר המיוחל. חדר גדול ורחב ובא אופק יושב בדממה.
    אופק שם לב אלייה מה תעשה?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 21 מתוך 112 ראשוןראשון ... 1119202122233171 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •