אני יגיד לה "אני כאן מיי" ואז אשאל אותה "מה קרה לך?"
אופק- מיי הסתכלה עלייך מעט מובכת ואמרה ''הפחתי לחצויית סקיטי'' בדיוק באותו רגע נכנסו לחדר כ10 חיילים ומיי נהפחה לסקיטי רגילה כדי שלא יבדילו מי זה מי.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-אתה קם ורואה שדופקים לך בדלת. אתה פותח ורואה איווי קטן על סף התעלפות שאומר-
''יום יבוא,יום קיצי אור השמש במלוא החום יום יבוא יום קיצי העולם יושמד על כתף 3 על כתף 3 ילדים יכריעו- מוות או חיים 3 ילדים'' אמר האיווי והתעלף
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון- בדרך לאחות ג'וי אתה שם לב שהאיווי היא בת ושהיא זהובה לחלוטין ולא חומה בכלל. אתה מביא אותה לאחות ג'וי שלוקחת אותך לטיפול נמרץ. אתה רואה חדשות ביינתיים ושומע את חזית מזג האוויר-
יום ראשון-די קריר
יום שני-סופות חול
יום שלישי- יום שלישי יהיה חם כמו שלא היה מעולם !!! 70 מעלות צלסיוס העולם עוד לא ראה דבר כזה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון- האחות ג'וי מושיטה לך את האיווי הזהוב בתוך שמיכה פלומתית כחולה. אתה נשהם למראה האיווי הישן הזהוב. פתאום הוא פותח את עיניו ואתה שם לב שיש לו עייני ענבר ושוהא באמת מדבר ושלא סתם הבנתה אותו כי אתה חיביר. הוא מנסה לומר משהו אבל יוצא לו רק ''אההה....'' אתה פתאום שם לב שבכוננית הספרים לעיון שלידך יש ספר כחול ועליו ציור של איווי זהוב בדיוק כמו זה שבידך
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-אתה פותח את הספר וקורא-
''האיווי הזהוב הוא יחיד מסוגו. כל איווי זהוב יכול לחיות עד 100 שנה כאשר האיווי הזהוב קטן הוא בצבע כתמתם כאשר הוא מגיעה לסביבות גיל ה20 הוא נהפך לכסף וכאשר הוא בן 30 צבעו נהפך לזהוב. עד שהאיווי נהפך לזהוב הוא חי כאיווי לכל דבר ועניין אבל שצבע פרוותו משתנה לזהב הוא מתחיל ''לחזות את העתיד'' והוא יכול לדבר רק בידות גם עם הוא לא ירצה למשל במקום להגיד תיזהר הוא יגיד בערך ''סכנה תגיע עוד שנייה סכנה לא תחלוף סכנה תחלוף....'' או משהו בסיגנון זה. כל איווי זהוב אשר מגיע לגיל 80+ הולך להר לא ידוע ומקבל שם חותמת מיוחדת שמוטבעת בבטנו. החותמת היא בצורת יהלום. כל זמן שהו רק איווי זהוב אחד יכול לחיות ברגע שאיווי זהוב מת אחר נולד במקומו. לאיווי זהוב אינסטינקטים מיוחדים אשר מובילים אותו למי שצריך ואומר שישמע את החידות שלו.......''
אופק-אתה מרים את מיי ביד אחת ואת הסקיטי שלה ביד אחרת כדי שתעמוד בקצב. אתה רץ איתה למרכז הפוקימונים והאחות 'וי מטפלת בא ואומרת ''ממש מוזר לסקיטי הזאת יש דופק של בן-אדם'' אתה לא יודע עם לספר לג'וי שמיי חצויית סקיטי
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)