Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 112 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 1678

נושא: Power connection

1. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    אני יגיד לה "אני כאן מיי" ואז אשאל אותה "מה קרה לך?"

Spoiler ספוילר

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אופק- מיי הסתכלה עלייך מעט מובכת ואמרה ''הפחתי לחצויית סקיטי'' בדיוק באותו רגע נכנסו לחדר כ10 חיילים ומיי נהפחה לסקיטי רגילה כדי שלא יבדילו מי זה מי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    אני ירה על החיילים אקדח מים שישיח את דעתם ויגיד למיי לשחרר אותי בנתיים

Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    אופק-החחייילים בהחלט שמים לב לאקדח המים ומיי נחלצת לעזרתך ופותחת את הכלוב

אני הולכת לחברה נתראה אחר כך לה'ת
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    אני יומר למיי "בואי נלך מהר"

Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    אופק- אתה ומיי רצים מהר ומצליחים לברוח מיי מתעלפת ונהפחת לסקיטי מה תעשה?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    ג'ון-אפס חח כבר מסדרת ומוסיפה את סייטר
    אתה הולך לישון במרכז הפוקימונים וקם למשמע דפיקות

אופק-האפיני מהנהנת אלייך בשמחה
    אני בודק מאיפה הדפיקות מגיעות.

8. student of Gakuen Alice
    ג'ון-אתה קם ורואה שדופקים לך בדלת. אתה פותח ורואה איווי קטן על סף התעלפות שאומר-

''יום יבוא,יום קיצי אור השמש במלוא החום יום יבוא יום קיצי העולם יושמד על כתף 3 על כתף 3 ילדים יכריעו- מוות או חיים 3 ילדים'' אמר האיווי והתעלף

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ג'ון-אתה קם ורואה שדופקים לך בדלת. אתה פותח ורואה איווי קטן על סף התעלפות שאומר-

''יום יבוא,יום קיצי אור השמש במלוא החום יום יבוא יום קיצי העולם יושמד על כתף 3 על כתף 3 ילדים יכריעו- מוות או חיים 3 ילדים'' אמר האיווי והתעלף
    מה לעזאזל זה אומר אני אומר ולוקח אותו לאחות ג'וי.

10. student of Gakuen Alice
    ג'ון- בדרך לאחות ג'וי אתה שם לב שהאיווי היא בת ושהיא זהובה לחלוטין ולא חומה בכלל. אתה מביא אותה לאחות ג'וי שלוקחת אותך לטיפול נמרץ. אתה רואה חדשות ביינתיים ושומע את חזית מזג האוויר-

יום ראשון-די קריר

יום שני-סופות חול

יום שלישי- יום שלישי יהיה חם כמו שלא היה מעולם !!! 70 מעלות צלסיוס העולם עוד לא ראה דבר כזה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ג'ון- בדרך לאחות ג'וי אתה שם לב שהאיווי היא בת ושהיא זהובה לחלוטין ולא חומה בכלל. אתה מביא אותה לאחות ג'וי שלוקחת אותך לטיפול נמרץ. אתה רואה חדשות ביינתיים ושומע את חזית מזג האוויר-

יום ראשון-די קריר

יום שני-סופות חול

יום שלישי- יום שלישי יהיה חם כמו שלא היה מעולם !!! 70 מעלות צלסיוס העולם עוד לא ראה דבר כזה
    אוי לא יום 70 מעלות, זה כנראה מה שהאיווי דיבר עליו וה-3 ילדים הם אני, עשב וכנראה עוד שני ילדים שהם אש ומים.

12. student of Gakuen Alice
    ג'ון- האחות ג'וי מושיטה לך את האיווי הזהוב בתוך שמיכה פלומתית כחולה. אתה נשהם למראה האיווי הישן הזהוב. פתאום הוא פותח את עיניו ואתה שם לב שיש לו עייני ענבר ושוהא באמת מדבר ושלא סתם הבנתה אותו כי אתה חיביר. הוא מנסה לומר משהו אבל יוצא לו רק ''אההה....'' אתה פתאום שם לב שבכוננית הספרים לעיון שלידך יש ספר כחול ועליו ציור של איווי זהוב בדיוק כמו זה שבידך

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ג'ון- האחות ג'וי מושיטה לך את האיווי הזהוב בתוך שמיכה פלומתית כחולה. אתה נשהם למראה האיווי הישן הזהוב. פתאום הוא פותח את עיניו ואתה שם לב שיש לו עייני ענבר ושוהא באמת מדבר ושלא סתם הבנתה אותו כי אתה חיביר. הוא מנסה לומר משהו אבל יוצא לו רק ''אההה....'' אתה פתאום שם לב שבכוננית הספרים לעיון שלידך יש ספר כחול ועליו ציור של איווי זהוב בדיוק כמו זה שבידך
    אני הולך לקחת את הספר בשביל לראות אם יש שם מידע על האיווי הזהוב או על מה שהוא דיבר.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

14. משתמש מנוסה
    אני ייקח את מיי בידיים ואלך איתה למרכז הפוקימונים

Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    ג'ון-אתה פותח את הספר וקורא-

''האיווי הזהוב הוא יחיד מסוגו. כל איווי זהוב יכול לחיות עד 100 שנה כאשר האיווי הזהוב קטן הוא בצבע כתמתם כאשר הוא מגיעה לסביבות גיל ה20 הוא נהפך לכסף וכאשר הוא בן 30 צבעו נהפך לזהוב. עד שהאיווי נהפך לזהוב הוא חי כאיווי לכל דבר ועניין אבל שצבע פרוותו משתנה לזהב הוא מתחיל ''לחזות את העתיד'' והוא יכול לדבר רק בידות גם עם הוא לא ירצה למשל במקום להגיד תיזהר הוא יגיד בערך ''סכנה תגיע עוד שנייה סכנה לא תחלוף סכנה תחלוף....'' או משהו בסיגנון זה. כל איווי זהוב אשר מגיע לגיל 80+ הולך להר לא ידוע ומקבל שם חותמת מיוחדת שמוטבעת בבטנו. החותמת היא בצורת יהלום. כל זמן שהו רק איווי זהוב אחד יכול לחיות ברגע שאיווי זהוב מת אחר נולד במקומו. לאיווי זהוב אינסטינקטים מיוחדים אשר מובילים אותו למי שצריך ואומר שישמע את החידות שלו.......''

אופק-אתה מרים את מיי ביד אחת ואת הסקיטי שלה ביד אחרת כדי שתעמוד בקצב. אתה רץ איתה למרכז הפוקימונים והאחות 'וי מטפלת בא ואומרת ''ממש מוזר לסקיטי הזאת יש דופק של בן-אדם'' אתה לא יודע עם לספר לג'וי שמיי חצויית סקיטי

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 22 מתוך 112 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •