אני חוש אם לספר לה ובסוף אני מחליט לא לספר ואומר לה "זה ממש מוזר"
אופק- אתה לא מספר לג'וי ששהולכת וחוזרת עם מזרק ובוא חומר שחרחר ומתכוננת להזריק למיי
ג'ון- אתה מגלה שכל שאר הדפים קטועים כמו זה-
--------------------------------ואז-------------------1998--------------------------התאריך--------------------------------ביום הגדול-----------------------------------------------------------------בשעת--------------------------------------------------------------------לירח---------------------------------------------------------------------ולאחר-----------------------------
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- אתה לא מספר לג'וי ששהולכת וחוזרת עם מזרק ובוא חומר שחרחר ומתכוננת להזריק למיי
ג'ון- אתה מגלה שכל שאר הדפים קטועים כמו זה-
--------------------------------ואז-------------------1998--------------------------התאריך--------------------------------ביום הגדול-----------------------------------------------------------------בשעת--------------------------------------------------------------------לירח---------------------------------------------------------------------ולאחר-----------------------------
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- האחות ג'וי תאמר שתרופה מיוחדת לסקיטי הדבר שמעצבן בא זה שהיא מרפא כל סקיטי אבל תהרוג כל פוקימון אחר תוך דקה אפילו בני אדם!!! חבל שזאת תרופת פלא אבל רק לסקיטי.. חח תאמר ג'וי ותתכונן להזריק
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- על מה אתה מדבר? ברור שפוקימונים הם חברים..... תאמר תוציא אותך בכוח מהחדר ותזריק את הזריקה אל גופה של ממיי
ג'ון-רון?????????????? חח אתה מתבלבל בין המשחק שלי לזה של האגדיים חוזרים אצלי הרעים הם שרה וטינה... חח
איווי מתעורר ואומר ''היכן היכן נמצא גופי היכן היכן''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- האחות ג'וי יוצאת עם מיי בידיים ערה ובריאה אתה מפסיק לבכות לוקח אותה למעלה ושואל איך שרדה והיא עונה לך ''פשוט מאוד,יש בי דם סקיטי חלק מגופי ונשמתי היא סקיטי''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)