Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 112 ראשוןראשון ... 1321222324253373 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 1678

נושא: Power connection

1. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    אני חוש אם לספר לה ובסוף אני מחליט לא לספר ואומר לה "זה ממש מוזר"

Spoiler ספוילר

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    ג'ון-אתה פותח את הספר וקורא-

''האיווי הזהוב הוא יחיד מסוגו. כל איווי זהוב יכול לחיות עד 100 שנה כאשר האיווי הזהוב קטן הוא בצבע כתמתם כאשר הוא מגיעה לסביבות גיל ה20 הוא נהפך לכסף וכאשר הוא בן 30 צבעו נהפך לזהוב. עד שהאיווי נהפך לזהוב הוא חי כאיווי לכל דבר ועניין אבל שצבע פרוותו משתנה לזהב הוא מתחיל ''לחזות את העתיד'' והוא יכול לדבר רק בידות גם עם הוא לא ירצה למשל במקום להגיד תיזהר הוא יגיד בערך ''סכנה תגיע עוד שנייה סכנה לא תחלוף סכנה תחלוף....'' או משהו בסיגנון זה. כל איווי זהוב אשר מגיע לגיל 80+ הולך להר לא ידוע ומקבל שם חותמת מיוחדת שמוטבעת בבטנו. החותמת היא בצורת יהלום. כל זמן שהו רק איווי זהוב אחד יכול לחיות ברגע שאיווי זהוב מת אחר נולד במקומו. לאיווי זהוב אינסטינקטים מיוחדים אשר מובילים אותו למי שצריך ואומר שישמע את החידות שלו.......''

אופק-אתה מרים את מיי ביד אחת ואת הסקיטי שלה ביד אחרת כדי שתעמוד בקצב. אתה רץ איתה למרכז הפוקימונים והאחות 'וי מטפלת בא ואומרת ''ממש מוזר לסקיטי הזאת יש דופק של בן-אדם'' אתה לא יודע עם לספר לג'וי שמיי חצויית סקיטי
    אני אחפש אם יש עוד דברים בספר הזה.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אופק- אתה לא מספר לג'וי ששהולכת וחוזרת עם מזרק ובוא חומר שחרחר ומתכוננת להזריק למיי

ג'ון- אתה מגלה שכל שאר הדפים קטועים כמו זה-

--------------------------------ואז-------------------1998--------------------------התאריך--------------------------------ביום הגדול-----------------------------------------------------------------בשעת--------------------------------------------------------------------לירח---------------------------------------------------------------------ולאחר-----------------------------
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    אופק- אתה לא מספר לג'וי ששהולכת וחוזרת עם מזרק ובוא חומר שחרחר ומתכוננת להזריק למיי

--------------------------------ואז-------------------1998--------------------------התאריך--------------------------------ביום הגדול-----------------------------------------------------------------בשעת--------------------------------------------------------------------לירח---------------------------------------------------------------------ולאחר-----------------------------
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    אני ישאל את גוי "מה יש בתוך המזרק?"

Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    אופק- האחות ג'וי תאמר שתרופה מיוחדת לסקיטי הדבר שמעצבן בא זה שהיא מרפא כל סקיטי אבל תהרוג כל פוקימון אחר תוך דקה אפילו בני אדם!!! חבל שזאת תרופת פלא אבל רק לסקיטי.. חח תאמר ג'וי ותתכונן להזריק

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    אני יעצור אותה ואז יגיד לה שזאת מיי

Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    אופק- האחות ג'וי תאמר חח שם יפה נתתה לסקיטי שלך ותתקרב יותר עם הזמזרק

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    "תעזבי אותה זה לא פוקימון! זאת חברה שלי!"

Spoiler ספוילר

10. היורתמים לא תמיד מנצחים

זה מוזר, מישהו קטע את הדפים, אולי זה רון.

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

11. student of Gakuen Alice
    אופק- על מה אתה מדבר? ברור שפוקימונים הם חברים..... תאמר תוציא אותך בכוח מהחדר ותזריק את הזריקה אל גופה של ממיי

ג'ון-רון?????????????? חח אתה מתבלבל בין המשחק שלי לזה של האגדיים חוזרים אצלי הרעים הם שרה וטינה... חח

איווי מתעורר ואומר ''היכן היכן נמצא גופי היכן היכן''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    "לא" אומר לעצמי "היא בטח תמות עוד מעט" ואבכה תוך כדי

Spoiler ספוילר

13. student of Gakuen Alice
    אופק- האחות ג'וי יוצאת עם מיי בידיים ערה ובריאה אתה מפסיק לבכות לוקח אותה למעלה ושואל איך שרדה והיא עונה לך ''פשוט מאוד,יש בי דם סקיטי חלק מגופי ונשמתי היא סקיטי''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. היורתמים לא תמיד מנצחים
    אופק- על מה אתה מדבר? ברור שפוקימונים הם חברים..... תאמר תוציא אותך בכוח מהחדר ותזריק את הזריקה אל גופה של ממיי

ג'ון-רון?????????????? חח אתה מתבלבל בין המשחק שלי לזה של האגדיים חוזרים אצלי הרעים הם שרה וטינה... חח

איווי מתעורר ואומר ''היכן היכן נמצא גופי היכן היכן''
    סליחה, אני מתבלבל לפעמים.

נראה לי שהוא מתכוון איפה הוא נמצא ואז אני אומר לו שהוא נמצא במרכז הפוקימונים.

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

15. משתמש מנוסה
    "טוב מזל חשבתי שאת מתה" ואז אחבק אותה ויוסיף "הדאגת אותי מאד"

Spoiler ספוילר

עמוד 23 מתוך 112 ראשוןראשון ... 1321222324253373 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •