אופק-אתה קונה את הבגדים והמוכרת שואלת איך לעטוף ומראה ל 3 עטיפות-
ורודה עם סקיטי
כחולה על סקיטי
אדומה עם סקיטי ודלקטי
ג'ון- אתה מסתכל על איווי שנראה רגוע לגמרי ונועץ בך מבט ושואל ''בן כמה אתה ? מהו גילך? מהו מספר שנייך בעולם?''
אופק-אתה קונה את הבגדים והמוכרת שואלת איך לעטוף ומראה ל 3 עטיפות-
ורודה עם סקיטי
כחולה על סקיטי
אדומה עם סקיטי ודלקטי
ג'ון- אתה מסתכל על איווי שנראה רגוע לגמרי ונועץ בך מבט ושואל ''בן כמה אתה ? מהו גילך? מהו מספר שנייך בעולם?''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-המוכרת עוטפת לך את הבגדים ואתה יוצא לחנות פוקימונים למכירה אתה נכנס ורואה הרבה מיכלים ובהם תינוקות פוקימון משתובבים אתה רואה-
טריקו
מאדקיפ
סקיטי
טורצ'יק
האפיני
ריאלו
גלמיאו
שלוס ורוד
שלוס כחול
ג'ון-איווי יסתכל עלייך משועשע ויאמר '' אתה צעיר אני גדול אתה שלי אני שלך לא בסדר...'' ואז הפסיק ואמר ''חידות מעצבן לא רוצה חידותיי יפסיקו סו סו רק עם אוכל את....'' ואז השתתק ונשם לרווחה כאילו עצר את עצמו מגילוי סוד חשוב
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- המוכר שואל אותך איזה מהם. אתה מסתכל ורואה
טורצ'יקים-
אחד גדול ודי מגושם
אחד קטן ודי מהיר
אחד שבדיוק הרגע בקע מהביצה
מאדקיפים-
אחד די קטן
אחד בוסי שמשתלט על כולם
אחד שנראה ממש עצוב ונמצא בפינה בלי א אחד
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- המוכר שואל אותך איזה מהם. אתה מסתכל ורואה
טורצ'יקים-
אחד גדול ודי מגושם
אחד קטן ודי מהיר
אחד שבדיוק הרגע בקע מהביצה
מאדקיפים-
אחד די קטן
אחד בוסי שמשתלט על כולם
אחד שנראה ממש עצוב ונמצא בפינה בלי אף אחד איתו
אתה מסתכל על ששת הפוקימונים בהתלבטות
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-המוכר שם את הפוקימונים בכלובים קטנים את טורצ'יק בכלוב מוזהב ומאדקיפ בכלוב כחול ושואל עם לעטוף?
אתה שם לב שברגע שהמוכר אמר ''לעטוף'' כל הפוקימונים נעצו בטורצ'יק ובמאדקיפ מבט מודאג
ג'ון-איווי צוחק בלי סוף אבל אומר ''לא כנע לא אגלה סודי שמור היטב בלב''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון- אתה ממשיך לדגדג את איווי שפתאום נעלם ומופיע בקצה השני של החדר ואמר בזילזול ''לא אותי תתפפוס מהיר אני תה לא''
אופק-אתה הולך לחדר שהמתנות מאחורייך אתה נכנס ורואה את מיי
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)