ג'ון- אתה מצליח לירות עלה אחד בודד בכף ידך,העלה מתעופ רחוק רחוק ונתקע בגזע עץ כולשהו במרחק. אתה מביט מופתע ופתאום מרגיש צריבה בכף ידך אתה מסתכל ורואה סימן של עלה מוטבע באמצע היד שדלך.
אוופק-טוטודייל מהנהן בשמחה,פתאום אתה מרגיש כאב חזק וצורב בכף ידך אתה מרים את היד ובמביט מופתע על סימן של טיפה שנצרבה בידך.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-עדיין מופתע ממה שקרה ליד שלך אתה שואל את טרטוויג עם הוא רוצה להישאר איתך מחוץ לפוקדור לתמיד. טרטוויג מהנהן בשמחה ואתה מתחיל לצעוד יחד איתו לכיוון דרך 1.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- אתה מסתכל על צורת הטיפה על היד שלך בלי להבין מה היא. אתה סורק את טוטודייל בפוקדע שאומר בקול מתחתי ''טוטודייל פוקימון התנין הכחול. טוטודייל יוד צווחה,דחיםה ואקדח מים''
ג'ון- טרטוויג מתמש בדחיפה חלושה על העץ שממנו נופל קאקונה!!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-טרטוויג משתמש בעלי תער קטנים אבל קאקונה הוד אותם בקלות בעזרת התקשחות. טרטוויג מחליט שקאקונה לא שווה את המאמץ אז הוא הולך הצידה בשקט אל מתחתת עץ אלון גדול מתיישב ונרדם.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טופס הרשמה-
שם משתמש- ranrevah
שם במשחק- רן רווח
אופי- חזק חכם ערמומי
מראה- גבוה שרירי עיניים חומות שיער שחור עם קוצים ולובש ג'ינס קרוע עם חולצה V
רקע- רן נולד לזוג הורים עשירים שהכירו בכל המחוז
הוא הלך בדרכי אבא שלו ועכשיו שהוא יוצא למסע השאיפה שלו להיות מנהיג מכון בסופו של דבר
הערות-
רן- מצטערת זה מוקמות שמורים כתבתי את זה בדף הרשומים....
אופק-טוטודייל מהנהן בשמחה ואם מתחילים ללכת אבל פתאום אתם רואים דרטיני קטן שמשחק להנאתו במיי אגם קרירים.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)