ג'ון-אתה הולך לישון וקם למשמע ריצה
אופק- אתה נכנס לכלוב ונוגע במיי אבל היד שלך עוברת דרכה!!!! פתאום הכלוב ננעל מאחורייך
ג'ון-בסדר מזל טוב חח
אתה קם ורואה את איווי רץ מהמיטה אל הספה ושוב ושוב ושוב...
אופק-אתה מנסה שוב לגעת במיי והיד שלך שוב עוברת דרכך פתאום אתה שומע קול ''אופקאופק...''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- אתה פותח עיינים ורואה את מיי מטלטלת אותך,אתה שם לב שאתה מלא זיעה ומיי אומרת ''היה לך סיוט נוראי לא הפסקתה להתפתל מה אמרתה על כלואה בכלוב?''
ג'ון- איווי רק חזר על הנבואה שלו בתוספת שורה חדשה''מערבה תפנה להתייצב מול הבוגד את אשר נגנב תמצא ותשיבו במועד החברות תכזיב זוממת היא למעול סופך שלא תצליח להציל את החשוב מכל''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- אתה מתעורר בחדר ומיי מסתכלת עלייך בדאגה ואומרת ''כמעט השתגעתי מרוב דאגה...''
ג'ון- איווי רק המשיך לומר אותו דבר ואתה נזכר שעל פי מה שהבנתה היום הגדול שאיווי דיבר עליו הוא שלישי ועכשיו שישי
אנדי- אתה לא רואה משהו חשוד ומאט המום ממשיך דרך
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנדי- כה... חח
אתה הולך ביער ורואה מושבה של כומבי אתה רואה 5 כומבי מנסים להרשים כומבי אחת עם סרט ורוד עשוי דבר ופרחים
ג'ון-אתה מחלית לצאת לדרך ורואה אישה שרק מביאה לך פוקדור והולכת
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)