אופק-אתה מנסה להשתחרר אבל כל ניסיון מחשמל אותך פתאום דלת האוטו נפתחה ושני אנשים עם שוט נכנסו. ואמרו ''מי פה החצויים'' ואולי לא נצלי בכם
ג'ון-אתה יוצא לדרך ומגיעה לעעיר הבאה במהרה
אופק-אתה מנסה להשתחרר אבל כל ניסיון מחשמל אותך פתאום דלת האוטו נפתחה ושני אנשים עם שוט נכנסו. ואמרו ''מי פה החצויים'' ואולי לא נצלי בכם
ג'ון-אתה יוצא לדרך ומגיעה לעעיר הבאה במהרה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-מיי אומרת ואחד האנשים אומר ''היי בוב תראה את הבטן שלה היא ממש נפוחה'' האיש ששמו בוב הרים את מיי מהצוואר (תפס לה את העור) הי צרחה בכאב בזמן שמישש לה בחוזקה את הבטן ואמר ''כהה היא בהריון הבוס יהיה מרוצה'' ואז הוא הצלי במיי והוריד אותה ואחר כך הצלי גם בך
ג'ון-מכון מים מנהיג המכון מוציא וופוריאון
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה מנסה לשנות צורה אבל אתה גם בתור בן-אדם עדיין כבול האנשים מעט נרתעים ומרדימים אותכם שוב שאתם מתעוררים בוב מחייך ואומר תודה לאל שקמתם אתם ישנים כבר שבוע!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה שם לב על פי הבעת הפנים של מיי שהיא גם חושבת על כך אתה מבין שאתם חייבים לברוח עכשיו
ג'ון-אתה מויא את טרטוויג שמשתמש בצוות כפול ואז תוקף בעלים קסומים וופוריאון שנפגע בינוני ויצא אל טרטוויג באקדח מים משולב במערבולת
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-מיי מחזירה את סקיטי לפוקדור ואתם מתחילים לרץ אתם מגיעים בלי בעיה וקצת לפני שאתם מגיעים מיי נשכבת בלי יכולת לזוז ואומרת ''זה מתחיל''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)