ג'ון-אתה לוקח חדר והולך לישון עם איווי הזהב מצונ ליידך. אתה קם למשמע זעקה הדבר הראשון שאתה קולט הוא איווי בכלוב והשני הוא שרובה צמוד לך לראש
אנד-- חח אני יודעת Xd
אתה הולך למכון ומגלה שהוא מסוג אבן
ג'ון-אתה לוקח חדר והולך לישון עם איווי הזהב מצונ ליידך. אתה קם למשמע זעקה הדבר הראשון שאתה קולט הוא איווי בכלוב והשני הוא שרובה צמוד לך לראש
אנד-- חח אני יודעת Xd
אתה הולך למכון ומגלה שהוא מסוג אבן
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנדי-אתה חושב מה לעשות ופתאום אתה רואה ליפיאון קטן ופצוע מגיח מאחורי המכון
ג'ון- החייל אמר ''טינה וריק שמעתה?''
אופק- מיי מחכיית והיא מצליחה לשנות ורה לבן אדם. אתם עולים למעלה ושימים את התינוקת (ששמה הוא....?) בעריסה שג'וי נתנה לכם
נערך לאחרונה על ידי Alice, 10-01-2011 בשעה 02:32 AM
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנדי- מי לא רוצה צ'יקוריטה... חח לפי החתימה אפשר להבין למה אני אומרת את זה חח
הליפיאון נתפס ואתה הולך לג'וי,לאחר כמה דקות אתה רואה את מרכז הפוקימונים של האחות ג'וי ממול אתה מתחיל לרוץ לעברו כאשר הפוקדור של ליפיאון ביידים שלך. אתה נכנס ונותן לאחות ג'וי את הפוקדורים. לאחר כשעת המתנה האחות ג'וי מרפא לך את כל הפוקימונים שלך
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנדי-אני יעדכן אותו בערב
מתקפות-עלי תער,דחיפה,סופת עלים
ג'ון-''חחח'' גיחך האיש ואמר ''גם חיביר,גם איווי זהוב ממה עוד יהפוך את היום הזה ליותר טוב?'' הוא אמר בזמן שהתקרב אלייך במזרק די גדול ובוא נוזל כחול צלול עם כתמי צהוב פה ושם. מה תעשה?
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנדי-באגי משתמש בדחיפה קלה על לי שיוצא בעלי תער,הדחיפה לא פוגעת בליף אבל עלי התער כה.
נ.ב למי שעוקב אחרי הסיפור שי בפורום ספרות -Power connection ולמי שלא עוקב יצא פרק חדש!!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-לפני שאתה מספיק לעשות את כללללללל זה חחח החייל מזריק ל את החומר ואתה שוקע בעילפון,אתה מתעור כבול בכלוב בזמן שאתה רואה את הפוקימונים שלך קשורים והרבה מאוד הוטהוטים וסטארפטורים לא מספיקים לתקוף אותם
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)