אופק-אתה עולה למעלה ורואה שהרעש בא מהחדר שמעליכם אתה מצמיד אוזן לדלת ושומע מישהו אומר ''מערבה תפנה להתייצב מול הבוגד את אשר נגנב תמצא ותשיבו במועד החברות תכזיב זוממת היא למעול סוך שלא תצליח להציל את החשוב מכל החבורה מתאספת 3 חצויים למטה נמצאים''
אופק-אתה עולה למעלה ורואה שהרעש בא מהחדר שמעליכם אתה מצמיד אוזן לדלת ושומע מישהו אומר ''מערבה תפנה להתייצב מול הבוגד את אשר נגנב תמצא ותשיבו במועד החברות תכזיב זוממת היא למעול סוך שלא תצליח להציל את החשוב מכל החבורה מתאספת 3 חצויים למטה נמצאים''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה מחכה למיי כמה דקות עד שהיא מגיע יחד עם טל על הראש אתם דופקים ומחכים (תחכה שג'ון יגיב כי זה כרגע ביינכם אני רק אכתוב לו שמישהו דופק בדלת ואז.. חח שלחתי לו בה''פ )
ג'ון-מישהו דופק בדלת
אופק וג'ון- מעכשיו עד שאני יפסיק בינכם או שאני יסים מכדול או משהו זה בינכם
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
עם לא שמתם לב אז-
אופק-אתה מחכה למיי כמה דקות עד שהיא מגיע יחד עם טל על הראש אתם דופקים ומחכים ומישהו פותח את הדלת
ג'ון-מישהו דופק בדלת
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- הילד שפותח מסתכל עלייך ואז מכניס אותך ואומר ''חצויי סקיטי אני מניח?'' אמר בזמן שהתסכל על טל ואמר ''אני חצויי איווי קוראים לי ג'ון מי אתם?''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-ג'ון מנצל ומסביר שזה איווי זהוב,יש רק אחד ממנו בכל העולם הוא תמיד מדבר בחידות ולפעמים יש לו נבואות שזה קורה העיינים שלוהופחות ללבנות והרבה פעמים הוא מתעל אחר כך ולא זוכר כלום איווי אמר ''זה הזמן ה4 כאן''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- מיי מסכימה אבל רגע לפני שאתם יוצאים איווי עומד מולכם והעיינים שלו הופחות ללבנות והוא אמר'' מערבה תפנה להתייצב מול הובגד את אשר נגנב תמצא ותשיבו במועד החברות תכזיב זוממת היא למעול סופך שלא תצליח להציל את החשוב מכל.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)