"כן נו שמענו את הנבואה הזאת שלך" "מיי בואי נלך"
אופק-אתה ומיי יורדים לחדר יחד עם טל והולכים לישון אתם קמים בבוקר ורואים את טל קצת יותר גדולה משחקת היא הסתכלה אליכם ושמתה לב בפעם הראשונה למראה הכללי שלה (היא גדלה קצת כי היא חצי סקיטי היא בת 2 בערך) לעיינים של טל היה צבע ענבר היה לה שיער חום-שחור חלק גולש עד קצה הגב מהשיער הציצו 2 אוזניי סקיטי קטנטנות ומחלק הגב התחתון זנב קטן וורוד. טל חייכה ואמרה ''אבא''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- מיי תחייך ותאמר טל תגידי סקיטי טל חייכה ואמרה סקיטי מיי אמרה ''המילה הראשונה שלה כה הייתה סקיטי היום בללה אבל לא ריתי להעיר אותך...''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-כה לא הגעתה אז.. חח המשכתי אבל אני יגיב לך לפי מה שקרה עד עכשיו
אתה פותח וילד,ילדה ותינוקת על זנבת ואוזניי סקיטי עומדים בדלת ואומרים ''אל תדאג גם אנחנו חצויים''
אני עושה הפסקה בשביל ציור הטוטודייל לאופק
ג'ון-אתה ביקשתה טורטרה נכון? עם כה זה ייקח טיפה זמן כי ממש קשה לצייר אותו חח
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון- הבן מציג את עצמו בתור אופק,הבת בתור מיי והם אומרים שלתינוקת קוראים טל. ברגע שאתה מתקרב לטל היא קופצת על הראש שלך ומדגדגת אותך עם הזנב
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-אתה משחק עם טל שכל הזמן אומרת ''סקיטי,סקיטי,סקיטי'' אופק ומיי מתכוונים ללכת אבל איווי קופץ מולם העיינים שלו הופחות ללבנות והוא שוב אומר את הנבואה. מיי ואופק לוקחים את טל אומרים להתראות והולכים לחדר שלהם
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)