אופק וג'ון-
כאשר אתה אומר זאת ,אתה שם לב שהמכה שנתנו לילדה הקטנה ממש חזקה והיא מעולפת! ג'ון אתה מתכונן לתקוף אבל שם לב לילדה המעולפת
אופק וג'ון-
כאשר אתה אומר זאת ,אתה שם לב שהמכה שנתנו לילדה הקטנה ממש חזקה והיא מעולפת! ג'ון אתה מתכונן לתקוף אבל שם לב לילדה המעולפת
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק וג'ון-
הילדים מלגלגים בזמן שג'ון גורר את הלדה למקום בטוח למשמע השאלה שלך (אופק) הילד עונה גיחוך ''זאת רק ילדה מה אכפת לך?!'' ואז אתם שמים לב לאורות פנסים וכ5 אחיות ג'וי מופיעות
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק וג'ון (עם רק אחד ממכם מחובר אז אני ייתיחס רק לאחד מכם אבל אני מבקשת לקרא מה שקרה ולהצטר מהתגובה האחרונה,גם עם היא לא התייחסה אליו)
אתה מנסה לפגוע בילד עם אקדח מים אבל.... צ'אנסי עוצרת את זה! 5 החיות ג'וי אומרות לילדים ''תעזבו את הפוקימונים האלה מיד!!!''
אחת האחיות ג'וי מרימה את ג'ון בייידים ואומרת ''כמה שריטות קלות נרפא את זה צ'יקצ'אק!''
אחת מהן מרימה אותך (אופק) ואומרת ''יש לך חתך די עמוק,ניקח אותך לריפוי טוב חמוד?''
אחת מהן מרימה את מיי ואומרת ''מה זה סימן הנשיכה על הגב שלך חמודה? נרפא את זה במהירות!''
אחת מהן מרימה את טל ואומרת ''איזה גורה חמודה ,את קצת חבולה נרפא אותך!!''
צ'אנסי לוקחת את איווי ביידים ואומרת ''צ'אנס,צ'ה,צ'נס''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק וג'ון-
אני לא ממליצה לך להפוך לבן אדם בכלל.............................................. .................................................. .................
האחיות ג'וי נראות מופתעות מאוד ומתחילות לברוח איתך יחד עם כל שאר החברים שלך ביידים,אתה שם לב שהילדה המעולפת עדיין שם,ושמצבה מחמיר
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק וג'ון-
אתה שם לב שהם כבר לא שם אבל הילדה מתחילה להתעורר,לפני שאתה מספיק לומר משהו היא זוהרת באור ירוק קלוש וכל החתכים והפצעים שלה נרפאים!!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)