אופק וג'ון-
הילדה אומרת '' הם גילו שאני חצוייה וטוב,הם האחים שלי הם תמיד התייחסו אליי יפה עד שגילו זאת'' היא אמרה זאת תוך כדי שהיא מזיזה את השיער וחשפה שתי אוזניי ליפיאון. הילדה אומרת ''אתה בטח מודאג בוא נלך למצא את החברים שלך''
אופק וג'ון-
הילדה אומרת '' הם גילו שאני חצוייה וטוב,הם האחים שלי הם תמיד התייחסו אליי יפה עד שגילו זאת'' היא אמרה זאת תוך כדי שהיא מזיזה את השיער וחשפה שתי אוזניי ליפיאון. הילדה אומרת ''אתה בטח מודאג בוא נלך למצא את החברים שלך''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק וג'ון-
ג'ון אתה אומר שלום ללילה ועולים לישון,באמצע הלילה לילה נכנסת לחדר של ג'ון ואומרת ''אפשר לישון פה אני מפחדת מהחושך''
אופק אתה מוצא את עצמך ביער שחור עם דשא שחור,עצים שחורים ואפילו אגם שחור. כל הפוקימונים שחורים חוץ מדיאלגה אחד זהוב אתה עוקב אחריו ועוקב.. אבל פתאום מתעורר במיטה שמיי מטלטלת אותך
נ.ב ג'ון-איך היה בסיפרייה?חחח
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- אתה נרדם שוב ורואה שוב את הדיאלגה הזהוב,אתה ממשיך ללכת אחריו עד שאתה מגיעה לעץ זהוב בעל סימן של ברק עליו,דיאלגה מורה לך עליו,אתה פותח את הדלת ונכנס לבונקר מוזר ובתוכו שלוש ידיות דיאלגה מצביע על הימנית ואז אתה מתעורר לקול בכי של טל
ג'ון-לילה מתכרבלת ליידך רועדת כולה ונרדמת,אתה מסתכל עלייה וחושב ''היא נראת לי ממש מוכרת..''
אני עכשיו מפרידה בינכם כי אתם כבר א ביחד (כרגע)
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה מתקרב לטל ורואה שהיא רק נפלה מהעריסה אתה מנסה להרים אותה אבל האיווי הזהוב של ג'ון קופץ מולך עם עיינים מוארות ואומר ''לדה קטנה,ילדה קטנה גורל העולם בך נתלה''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)