שם משתמש- ויפוריאון2121
שם במשחק- שגיאן
אופי- חכם, עם בעיות ריכוז, ועם דימיון מפותח
מראה-
רקע- שגיאן תמיד חשב איך העולם יראה בלי פוקימונים, כשהוא ראה את הכוונות של התאומים הוא חשב שהם מנסים להשמיד את בני האדם, הוא רצה מאוד את התת התפחות של סמוראוט, לפני שנה הוא השתתף בתחרות אופניים.
הערות- מה השעה באמריקה הדרומית?
קבוצת הפוקימונים!
ספוילר
שלוה פנימית:
ספוילר
סמוראוט שווה:עץ הדעת:ספוילר
ספוילר
ארבעת היסודות:ספוילר
הפלוס:ספוילר
אנשי השועל:
ספוילר
העם רוצה צדק חברתי!
כל מי שבעד למחאה שיוסף את זה לחתימה שלו
שישייה:
מבוקש:
שומרי ראש:
,
,
,
,
מקדש הויפוריאון:
ספוילר
יש פה עיר למי שרוצה להשתכן להיכנס ל http://sagishaharia.myminicity.com/
ג'ון- האנשים נראים מרוצים וזורקים את טרטוויג הפגוע את תוך התא שלך ואומרים נדבר מחר ביינתיים לילה טוב!!! הם הולכים ואתה שם לב לחור קטן בקושי בגודל חוד עיפרון בבועה
אופק- יופי אמרה טייני. עכשיו הדבר הכי חשוב הוא ללמוד לא לתקו כאשר טרטוויג תוקף. תנסה להתעלם מהדח ואז פנתה אל טרטוויג ואמרה לו לתקו בעלי תער
שיגאן-רשום תגיב להחלה רק תאריך קת את הרקע
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-טוטודייל מקשיב לטייני ומשתמש באקדח מים מהיר. אתה מרגיש מים בגרון וומשתמש גם. לא טוב אומרת טייני נסה שוב. טוטודייל שוב משתמש באקדח מים ואתה מרגיש את המים עולים
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- אתה מנסה להפסיק את הדח לאקדח מים ומצליח!!! טייני קופצת משמחה ואומרת לך כל הכבוד ואז אומרת המשימה הבאה תהיה להתחזק כמובן. אבל תזכרו את ה-חוקים-
1)כאשר פוקימון נחלש כך גם החיביר שלו
2)כאשר החיביר נחלש כך גם הפוקימון שלו
3)כאשר הפוקימון לומד מתקפה חדשה כך גם החיביר שלו ולהפך.
4)כאשר החיביר מת כך גם הפוקימון שלו
5)כאשר הפוקיון מת כך גם החיביר שלו.
קדימה אני רוצה אקדחי מים!!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה משתמש באקדחימים שמתחזקים ומתחזקים ופתאום שומע כמה אנשים מדברים מאחוריי אחד השיחים-
איש 1-......כה שמעתי גם
איש 2-כה 5 כוחות חיבור חדשים
אישש 1-ת'ה יודע איזה?
איש '-שמעתי עד עכשיו על מים,עשב ואש!!!
איש 2-ידוע איפה הם?
איש 1-המים צריך להיות בסביבה קדימה בוא נחפש!!
והתחלתה לשמוע זוג אנשים מתקרבים לכיוונך
ג'ון- הור מתרחב ואתה וטרטוויג מתחילים לברוח. אתם רים עד שאתם מגיעים חזרה לדרך 1!!! אתם נכנסים במהרה ליער ואט ונרגעים. אתה רואה גלום
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- טייני חשבה במהירות ואמרה שהם בטוח עובדים בשביל טינה וריק ואז אמרה הדרך הטובה ביותר היא........ לברוח!!! לפני שהתחלתה לרוץ הופיעו שני אנשים עם רובים ושאלו מי אתם.
ג'ון-אתה ממשיך לחפש ורואה מולך פוקימון ענקי שעשוי מסלעים על גבי סלעים. והסלע הגבוהה ביותר בעל עיינים ופה. אוניקס!!! צעקתה בהתרגשות!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)