"זה לא באמת מגעיל אותך טל"
ג'ון-הדלת נפתחת באיטיות ומשם נכנס.................... ליפיאון!!! אתה חושד בוא בהתחלה אבל נראה שלילה מכירה אותו וישר קופצת עליו!!! אתה מבין שזה הליפיאון שאליו היא מחובר. אתה הולך לפגוש את אופק ופוגש אותו ואת מיי
אופק-טל מהנהנת בסימן של זה כה מגעיל אותה,אתם יורדים למטה ופוגשים בג'ון,לילה וליפיאון,שלא ראיתם עד עכשיו
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
אופק- (ג'ון שתראה את ההודעה הזאת תצטרף)-
אתה וכל החבורה ממשיכים מערבה,אתם ממשיכים ללכת שעות.... עד שאתם רואים בניין ענק ומתוכו פורצים ללא הפסקה כ5 כדורי הילה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה רואה ילדה שמאוד דומה למיי,רק על פי האזניים שלה ועל פי הזנב היא חצויית ריאלו\לוקאריו. היא מתקרבת אל מיי ואומרת ''נו אחותי היקרה מזמן לא התראנו!w'
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- מיי תאמר ''שהיינו בנות 6 היא הפחה לחצויית ריאלו,ניסיתי לעזור לה אבל היא לא הקשיבה וברחה'' ואז תפנה אל אחותה ותאמר ''אז.... רייצ'ל רוצה להצטר אלינו?'' רייצ'ל תענה למיי ''הצתרפתי לטינה וריק!!! הם יותר טובים ממכם!!''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)