אופק וג'ון-אתה מתחמק ואז משתמש באגרו ברק עם אקדח ים,אתה שומע ת ג'ון מריע לך וממלא כוחות ופוגע ברייצ'ל שממש חבולה ואז אומרת ''אתה עוד תראה'' ויוצאת אלייך בזנב ברזל משולב בפיצוץ הילה!!
נ.ב ג'ון-לא הבנתי מה כתבתה ''קטע שלך עם לילה?w'
אופק וג'ון-אתה מתחמק ואז משתמש באגרו ברק עם אקדח ים,אתה שומע ת ג'ון מריע לך וממלא כוחות ופוגע ברייצ'ל שממש חבולה ואז אומרת ''אתה עוד תראה'' ויוצאת אלייך בזנב ברזל משולב בפיצוץ הילה!!
נ.ב ג'ון-לא הבנתי מה כתבתה ''קטע שלך עם לילה?w'
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-אה.... אתה ממשיך לדבר על כך עם לילה שממש שמחה שהיא לאלבד בעולם ומחבקת אותך
נ.ב כה סיימתי אבל בוא נאמר שכל מי שיראה אותו יחשוב שהוא מוטציית טורטרה אז אני יכין חדש... זה קשה יותר משחשבתי חח
נ.ב 2-אופק תגיב בממ'ת שלך בבקשה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-אה.... אתה ממשיך לדבר על כך עם לילה שממש שמחה שהיא לאלבד בעולם ומחבקת אותך
נ.ב כה סיימתי אבל בוא נאמר שכל מי שיראה אותו יחשוב שהוא מוטציית טורטרה אז אני יכין חדש... זה קשה יותר משחשבתי חח
נ.ב 2-אופק תגיב בממ'ת שלך בבקשה
אופק-אתה מצליח אבל זה לא משפיע על רייצ'ל שאומרת ''הריאלו המחובר אליי הוא בן.. אז טכנית אני חצי בן!'' עאומרת רייצ'ל ויוצאת בעוד כדור הילה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-אתה ולילה ממשיכים לצפות בקרב ,ורואה שהם פחות או יותר בתיקו לילה צורחת ''איי!!!''
אופק-רייצ'ל אומרת טוב אז מכה לסיום ומשתמשת בכדור הילה
נ.ב אופק מ''ת שלך!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-אתה שם לב לפצע עמוק שנפער בגבה של לילה ומבין שאחד מכדורי ההילה פגעה בא לילה אומרת ''אני חושבתשהגיעה זמני ביי ג'ון אחי'' הי
א אומרת ונשכבת על הארץ עם עיינים עומות
אופק-כה,היא מפספסת ואז נשכבת חסרתכ וחות על האדמה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)