אופק-אתה ומיי שמים לב שג'ון צועק אל השמים ''למה למה זה מגיעה לה?!!'' ואתם רואים אותו שוכב על יד לילה שמדממת על אדמה
ג'ון-אתה ממשיך לצעוק ושם לב למילים האחרונות שיואות מפיה של לילה ''אוהבת אותך'' ואז הלכה לעולם הבא
אופק-אתה ומיי שמים לב שג'ון צועק אל השמים ''למה למה זה מגיעה לה?!!'' ואתם רואים אותו שוכב על יד לילה שמדממת על אדמה
ג'ון-אתה ממשיך לצעוק ושם לב למילים האחרונות שיואות מפיה של לילה ''אוהבת אותך'' ואז הלכה לעולם הבא
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- ג'ון אומר לך שאחד מכדורי ההילה פגע בא והיא מתה
נ.ב תוך כדי ירידה על הברכיים-פליז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תגיב במ''ת שלך!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה הוך לעיר השלישית ומשאיר את ג'ון לבד עם אחותו
נ.ב אני לא מגיבה יותר עד שאתה מגיב במ''ת שלך!
נ.ב 2-מ9 ורבע עד 10 אני לא אהיה פה כי אני רואה טרה נובה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-הגיעה הזמן!!! חח
אתה ומיי מגיעים למרכז הפוקימונים,שמים את טל במיטה ומיי נרדמת בזמן שאתה משחק בנשמת כסף
נ.ב מעכשיו (מחר לא אבל היום) אני לא מגיבה לשום תגובה שלך עד שאתה מגיב בשלך כי אני מ-תה על המשחק שלך!!!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון- אתה מסתכל על השמיים ממש עצוב,ואז מבין העצים מגיח.. סלבי!!!!! הוא מחזיק בך ואתה פתאום מוצא את עצמך לצד לילה כמה שניות לפני שהכדור אנרגיה פוגע בא!!!
נ..ב אין בעיה חח
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה הולך לישון לאחר שעברתה במשחק ת'מכון הראשון וקם בבוקר ממש מותש מהניצחון של אתמול,אתם שם לב שמיי ליד טל ממש מודאגת
נ.ב מ''ת שלך תגיב בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ.ב 2-אופק וג'ון אתם רואים טרה נובה?
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)