"ביי מיי" אומר ואז אני ישכב לישון
ג'טו-את עונה ללילה ששום דבר מיוחד לא קרה והיא נרגעת ואז אתם הולכים חזרה אל העיר
אופק-אתה הולך לישון בחדר,אתה חולם שוב על דיאלגה המוזהב והפעם אתה רואה את פנים המחבוא שבעץ אתה רואה רהיטי עץ משובחים וציורים של דיאלגה בכל פינה,אתה רואה משהו זז אבל פתאום אתה מתעורר לקולה דל מיי
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-מיי אומרת לך ''חוץ מהעובדה שכבר 11 אז כלום אתה מרגיש טוב? מילמלתה משהו על דיאלגה זהוב..''
נ.ב מ''ת שלך בבקשה
ג'ון-יש אתה הולך למכון מסוג............................................ מים!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-אן]ס אני ייעדכן תגים מחר המכון מסוג עשב מנהיג המכון מוציא מאגנים
אופק-מיי מוציאה כמה חטיפי שוקולד מהתיק ונותנת לך
נ.ב בבקשהההההה תגיב![]()
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-בביי
סייטר יוצא ומשתמש במספרי איקס על מאגניום שמתחילה לטעון קרן סולארית
אופק-אופק אתה אוכל להנתך את חטיפי השוקולד וגומר במהירות
נ.ב אני לא אהיה פה איזה רבע שעה בבקשה תגיב ביינתים למ''ת דלך
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-מיי תחבק אותך ותאמר ''מזל שכך'' ותלך לשחק עם טל,שהכפילה את גודלה בללה
נ.ב שוב אני לא אהיה רבע שעה כי אני ממש נכנסתי לספר חחחחחח תגיב שוב במ''ת שלך בבקדה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה הולך לשחק עם טל שמתחבאת לך,אתה שם לב היא מתחת לשולחן
נ.ב-עוד מעט יותר מאוחר אני טיפה עייפה חח
נ.ב 2-ארטמיס פאול,זאת הסדרה האהובה עליי קראתי אותה מילייווווןןןןןןןןןןן פעם אבל לקחתי מהספרייה את הספריםם שאין לי ועכשיו אני קוראת את כל הסדרה רצוף--סדרה מומלצת!
נ.ב 3-מ''ת שלך חח
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)