אני יקח את טל ואז אפנה למיי "בואי נלך להסתובב פה"
ג'ון-מאניום ממשיכה לטעון את הקרן הסולארית בזמן שסייטר מתכונן לזוז,מאגניום יורה את הקרן הסולארית שלה אבל סייטר מתחמק בשנייה האחרנה,הוא מתחיל להתקדם אל עבר מאגניום שמנסה להתחמק אבל סייטר מהיר מידי בשבילה ולכן מאגניום נפגעת. היא מתאוששת לאחר כמה דקות ויוצאת בעלי תער אל עבר סייטר.
אופק- אתה אומר למיי שאתה עולה למעלה ומתחיל לעלות,אתה מגיעה לחדר ומגלה שכל החפצים שלכם פזורים על הרצפה והחלון פתוח
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון- סייטר ממשיך להשתמש על מאגניום במספרי איקס בלי סוף,בזמו שמאגניום משתמשת בעלים קסומים ופוגעת שוב ושוב זה הלך כמו משהו כזה-
סייטר פוגע
מאגניום פוגעת
סייטר פוגע
מאגניום פוגעת
סייטר מתעטש
מאגניום מנצלת את ההזזדמנות להשתמש בהצלפת גפן
סייטר מתאושש ויוצא שוב מספרי איקס
מאגניום מתגוננת אבל אחד מהלהבים של סייטר חולף לה על פני האף והיא מתעטשת
סייטר משיב מלחמה במספרי איקס
מאגניום מתאוששת אבל סייטר גומר אותה
מנהיג המכון מוציא מפותח של באדו בת (לא זוכרת את השם חח)
אופק-בסדר אבל את טל עדיין לא בוא נאמר שביקשתי טובה מיוחדת לעיצוב של טל
אופק אתה ומיי מתחילים לחפש בכל החדר,בזמ שטל משחקת קצת,אתם לא רואים שום דבר חשוד ואתם עושים רשימה של מה שנעלם-
קופסת הפנינים שבא היו השרשראות שמיי קנתה
השמלה שקניתה למיי,שמלת הסקיטי
כמה כריות ושמיכות
כמה שוקולדים מהמקרר
וברגע שטל התחילה לבכות הבנתם שגם ת הצעצוע שלה
אחרי שטל נרגעת אתם ממששיכים לחפש אתה שם לב שטל משחקת עם חיכת בד אדום
נערך לאחרונה על ידי Alice, 10-06-2011 בשעה 05:22 PM
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-צ'אריזארד אומר לך ''אתה לא אבא שלי,אין צורך לצעוק...'' הוא אמר בקול נעלב וירה,המסוק מיד עלה בלהבות ושמעתה קוות-
......מיד אסור לאבד את......
ואז ראיתה חבילה צונחת מהמסוק
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)