Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 112 ראשוןראשון ... 456781656106 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 1678

נושא: Power connection

1. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    אופק- טייני חשבה במהירות ואמרה שהם בטוח עובדים בשביל טינה וריק ואז אמרה הדרך הטובה ביותר היא........ לברוח!!! לפני שהתחלתה לרוץ הופיעו שני אנשים עם רובים ושאלו מי אתם.

ג'ון-אתה ממשיך לחפש ורואה מולך פוקימון ענקי שעשוי מסלעים על גבי סלעים. והסלע הגבוהה ביותר בעל עיינים ופה. אוניקס!!! צעקתה בהתרגשות!
    אוקי זה פוקימון טוב, אוקיי טרטוויג תנסה לרכז את כוח העשב שלך לצורת כדור, תנסה גם לקחת אנרגיה מהשמש וכמובן שגם אני אנסה אני אומר ומנסה ליצור כדור אנרגיה.

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אופק- אחד האנשים יתקרב אליייך וילט את טייני ובלי ששמתה לב במהירות הוא הרים את ידך ואמר בשמחה ''מצאנו את המים!!!'' ולפני שלקחתה את ידך הם שמו עלייך צמידמ כחלכל

ג'ון-שניכם השתמשתם בכדור אנרגיה ואוניקס התחיל לבוא לעברכם בחבטה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    אני יוריד את הצמיד במהירות ויתחיל לברוח

Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    אופק-אתה מנסה להוריד את הצמיד אבל לא מצליח!!! אחד האנשים לוחץ על שלט ומהצמיד יוצאת בועה כחולה שעוטפת אותך לגמרי!! אתה רואה שטוטודייל התעל אחד האנשים אומר ''לילה טוב!'' וגז מופרש אלייך ואתה מתעל. אתה מתעורר כבול באזיקים בתוך הבועה הכחולה בבסיס כלשו
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    אני אומר לטוטודייל שננסה להשתמש בנשיכה

Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    אופק-אתה מתחיל למלמל לטוטודייל וקולט שהוא לא לידך!!! שני אנשים-בן ובת באים אלייך ומציגים את עצמם בתור ריק וטינה ושואלים ''חיביר,האם תצטרף אלינו או תמות?''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    אני אצטרף אליכם רק קודם תביאו לי את הטוטודיל שלי

Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    אופק- חבורת אנשים אי שם זזו ממקומם ושם ראיתה את טוטודייל קשור וחבול,ומתחתיו שלולית דם.
    טינה אמרה בשמחה והם זרקון את טוטדייל המותש והפגוע אל התא שלך. שמתה לב שבבטנו יש חתך ארוך ובתוכו פיתקית קטנה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. היורתמים לא תמיד מנצחים
    אופק- אחד האנשים יתקרב אליייך וילט את טייני ובלי ששמתה לב במהירות הוא הרים את ידך ואמר בשמחה ''מצאנו את המים!!!'' ולפני שלקחתה את ידך הם שמו עלייך צמידמ כחלכל

ג'ון-שניכם השתמשתם בכדור אנרגיה ואוניקס התחיל לבוא לעברכם בחבטה
    עכשיובוא ננסה להשתמש בעלים קסומים ואם זה לא יצליח נשתמש בכדור אנרגיה.

10. משתמש מנוסה
    אני יקח את הפיתקית משם ואחשוב מה הם היו יכולים לעשות לו

Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    ג'ון-אתם לא מצליחים ומתחילים לטעון כדור אנרגיה אבל אתפ מפסיקים למשמע קולו של אוניקס שאומר ''אני זולו אתם התלמידים שלי עכשיו. כוחות החיביר שלכם חלשים מאוד ואתם חייבים להתחזק. האם תיקחו על עצמכם את האחריות להיות תלמידיי?''

אופק- לפני שאתה לוקח את הפיתקית אתה שומע קול ''עם תשלו את הפיתקית הוא ימות,ועם הוא ימות כך גם אתה. הפיתקית היא מכשיר איתור כך שגם עם תברח נמצא אותך. הפיתקית מחוברת ללב שלו. תוציא אותה תוציא גם את ליבו!''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    למה אתם עושים את זה אשאל אותם

Spoiler ספוילר

13. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ג'ון-אתם לא מצליחים ומתחילים לטעון כדור אנרגיה אבל אתפ מפסיקים למשמע קולו של אוניקס שאומר ''אני זולו אתם התלמידים שלי עכשיו. כוחות החיביר שלכם חלשים מאוד ואתם חייבים להתחזק. האם תיקחו על עצמכם את האחריות להיות תלמידיי?''

אופק- לפני שאתה לוקח את הפיתקית אתה שומע קול ''עם תשלו את הפיתקית הוא ימות,ועם הוא ימות כך גם אתה. הפיתקית היא מכשיר איתור כך שגם עם תברח נמצא אותך. הפיתקית מחוברת ללב שלו. תוציא אותה תוציא גם את ליבו!''
    מה אתה מדבר, טוב אני משער שאני מסכים להיות תלמידך.

14. student of Gakuen Alice
    אופק-''מסיבה אחת פשוטה ויחידה- בני האדם השחיטו את העולם כוח החיבירות נעלם כליל!!! אנחנו נמחק את כל בני האדם ונקים את שושלת החיביר מחדש!!!!'' אתה שם לב לחור קטן בבועה שעם תתקו אותו תוכל להרחיבו ולברוח.

ג'ון- יופי מעכשיו תקרא לי מאסטר. כאשר טרטוויג מתקי תמיד תרגיש דח להתקי גם את הדח הזה חייבים לרסן. טרטוויג הישתמש בכדור אנרגיה ואתה ג'ון תתאפק שלא. טרטוויג יצר כדור אנרגיה ואתה התחלתה לחוש בכדור גם אצלך ויריתה. לא טוב פסק האוניקס נסה שוב התחלתה להרגיש את הכדור ביידך

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. היורתמים לא תמיד מנצחים
    אופק-''מסיבה אחת פשוטה ויחידה- בני האדם השחיטו את העולם כוח החיבירות נעלם כליל!!! אנחנו נמחק את כל בני האדם ונקים את שושלת החיביר מחדש!!!!'' אתה שם לב לחור קטן בבועה שעם תתקו אותו תוכל להרחיבו ולברוח.

ג'ון- יופי מעכשיו תקרא לי מאסטר. כאשר טרטוויג מתקי תמיד תרגיש דח להתקי גם את הדח הזה חייבים לרסן. טרטוויג הישתמש בכדור אנרגיה ואתה ג'ון תתאפק שלא. טרטוויג יצר כדור אנרגיה ואתה התחלתה לחוש בכדור גם אצלך ויריתה. לא טוב פסק האוניקס נסה שוב התחלתה להרגיש את הכדור ביידך
    אני אומר לטרטוויג להשתמש בכדור אנרגיה ומנסה לעצור את עצמי בלירות כדור אנרגיה.

עמוד 6 מתוך 112 ראשוןראשון ... 456781656106 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •