אופק- אחד האנשים יתקרב אליייך וילט את טייני ובלי ששמתה לב במהירות הוא הרים את ידך ואמר בשמחה ''מצאנו את המים!!!'' ולפני שלקחתה את ידך הם שמו עלייך צמידמ כחלכל
ג'ון-שניכם השתמשתם בכדור אנרגיה ואוניקס התחיל לבוא לעברכם בחבטה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה מנסה להוריד את הצמיד אבל לא מצליח!!! אחד האנשים לוחץ על שלט ומהצמיד יוצאת בועה כחולה שעוטפת אותך לגמרי!! אתה רואה שטוטודייל התעל אחד האנשים אומר ''לילה טוב!'' וגז מופרש אלייך ואתה מתעל. אתה מתעורר כבול באזיקים בתוך הבועה הכחולה בבסיס כלשו
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה מתחיל למלמל לטוטודייל וקולט שהוא לא לידך!!! שני אנשים-בן ובת באים אלייך ומציגים את עצמם בתור ריק וטינה ושואלים ''חיביר,האם תצטרף אלינו או תמות?''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- חבורת אנשים אי שם זזו ממקומם ושם ראיתה את טוטודייל קשור וחבול,ומתחתיו שלולית דם.
טינה אמרה בשמחה והם זרקון את טוטדייל המותש והפגוע אל התא שלך. שמתה לב שבבטנו יש חתך ארוך ובתוכו פיתקית קטנה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-אתם לא מצליחים ומתחילים לטעון כדור אנרגיה אבל אתפ מפסיקים למשמע קולו של אוניקס שאומר ''אני זולו אתם התלמידים שלי עכשיו. כוחות החיביר שלכם חלשים מאוד ואתם חייבים להתחזק. האם תיקחו על עצמכם את האחריות להיות תלמידיי?''
אופק- לפני שאתה לוקח את הפיתקית אתה שומע קול ''עם תשלו את הפיתקית הוא ימות,ועם הוא ימות כך גם אתה. הפיתקית היא מכשיר איתור כך שגם עם תברח נמצא אותך. הפיתקית מחוברת ללב שלו. תוציא אותה תוציא גם את ליבו!''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-''מסיבה אחת פשוטה ויחידה- בני האדם השחיטו את העולם כוח החיבירות נעלם כליל!!! אנחנו נמחק את כל בני האדם ונקים את שושלת החיביר מחדש!!!!'' אתה שם לב לחור קטן בבועה שעם תתקו אותו תוכל להרחיבו ולברוח.
ג'ון- יופי מעכשיו תקרא לי מאסטר. כאשר טרטוויג מתקי תמיד תרגיש דח להתקי גם את הדח הזה חייבים לרסן. טרטוויג הישתמש בכדור אנרגיה ואתה ג'ון תתאפק שלא. טרטוויג יצר כדור אנרגיה ואתה התחלתה לחוש בכדור גם אצלך ויריתה. לא טוב פסק האוניקס נסה שוב התחלתה להרגיש את הכדור ביידך
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)