אני יהפוך לסקיטי בשביל להיות נמוך יותר ואז אוציא את צאריזרד ואומר לו להשתמש בלהביור עליהם ואז אומר למיי "קצת עזרה פה אפשר?"
אופק-מיי תחייך ותשגר כמה כדורי צל אל הקוצים וכמה מהם נופלים,צ'אריזארד חוסם עוד כמה ואת העבודה מסיים ארכאוס ,הוא מתקרב מעט צולע ואומר לכם לסתום אוזניים ואז משתמש במתקפה צבעונית ומוזרה וכל החיילים נופלים
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- מיי מתקרבת ומרימה את לילי ואומרת ''אתה לא היחיד שמרים אותה למה אתה גונח?''
נ.ב תקרא בבקה את כל ההודעות כבר שעה אני מנסה לרמוז לך משהו...... צקרא מאחריי שארכאוס חוסם את קוצי הרעל...
ג'ון-אתה מנסה אבל לא מצליח וריק אומר ''כמעט שחכתי גם חצויים''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-
מיי תסתכל עלייך ותאמר ''קודם כל לילי היא בת שנתיים,חוץ מזה היא הופררדה מההורים שלה אין פלא שהיא כזאת עייפה היא הייתה צריכה להסתדר לבד! חוץ מזה גם אני מרימה אותה!''
נ.ב תמשיך לחשוב מה אני מנסה לרמוז לך בכוונה אמרתי לילי
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)