ג'ון-אתה נזכר שלפני השינה לילה הצונפה ליידך בצורת הליפיאון,ואתה מבין שבטח שמו אותה בכלוב אתה נזכר גם שהיא אמרה לך שהיא לא יכולה להיות במקומות סגורים
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-
מיי תתתקע בך מבט זועם ותאמר ''תסתכל איפה היידים שלי? גם אני מרימה את לילה!!!''
נ.ב תקרא שוב ותחשוב טוב טוב מה אתה מפספס פה
ג'ון-ריק יסתכל עלייך ויאמר ''לילה מי?!'' אתה מנסה לרוץ אבל ריק עוצר אותך במכת חשמל אחת מפיקאצ'ו של אחד החיילים
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-אתה פותח טיפה את העיינים ורואה את ריק מתקרב ואומר ''נו... בדיוק מה שחסר לי עכשיו...'' הוא אמר לכמה חיילים לבוא,לקשור אותך ולדים אוןתך על עלונקה וא זהוא יאמר לטינה ''חייבים לגלות מי זאת לילה''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-אתה מנסה להוריד את הצמיד ומצליח!!!
אופק- אתה ומיי תרימו את לילה יחד ותגיעו אל מרכז הפוקימונים במהרה
נ.ב לילה של ג'ון כלואה בכלוב יחד עם ג'ון ממש לא איתך, אני יעזור לך להבין עם זה כל כך קשה-
תסתכל איפה היידים שלי? גם אני מרימה את לילה!!!''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- מיי תסתכל עלייך המומה שאתה לא יודע ותסביר ''לכל האגדיים יש מין ושם,פשוט בני האדם לא חכמים מספיק פשוט בשביל לשאול את האגדיים,חוץ מזה זאת לילה,והיא לא ארכאוס כמו שכולם מכנים אותה,היא הבת של ארכאוס וקריסליה,הכרתי אותה לפני שנה היא חברה ממש טובה שלי''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה עולה לחדר שלכם ומשאיר את מיי ולילה לבד,אחריי כמה שעות מיי נכנסת לחדר מעט חיוורת ואומרת ''אני לא מאמינה אני לא מאמינה,לילה יולדת!!!''
ג'ון-אתה מדשתנה לאיווי אבל לפני שאתה יורה שני חיילים באים ובשיא המהירות מרכיבים לך מחסום על הפה,ריק אומר ''ידענו שתנסה משהו כזה אז.. התכוננו,ריק יתקרב אלייך וישים לך קולר חום מנוקד עם השם ''ג'ון'' עלייך ויאמר לך שכל תנועה לא נכונה תזכה אותך בחשמול,הוא ישים לך רצוע ויתחיל ללכת כאילו זה ממש טיול רגיל עם פוקימון.
נ.ב לפני שאני שוחכת כל הקטע עם השטיפת מוח-
קרדיט לטוטודייל
נערך לאחרונה על ידי Alice, 10-08-2011 בשעה 10:57 PM
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)