Pokemon GO
עמוד 65 מתוך 112 ראשוןראשון ... 1555636465666775 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 961 עד 975 מתוך 1678

נושא: Power connection

1. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    "איפה? מתי?" אשאל את מיי

Spoiler ספוילר

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אופק-מיי תאמר ''לפני כמה דקות,2 גורים'' היא תתנשם ותאמר ''האבא הוא סלבי''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    אופק-אתה עולה לחדר שלכם ומשאיר את מיי ולילה לבד,אחריי כמה שעות מיי נכנסת לחדר מעט חיוורת ואומרת ''אני לא מאמינה אני לא מאמינה,לילה יולדת!!!''

ג'ון-אתה מדשתנה לאיווי אבל לפני שאתה יורה שני חיילים באים ובשיא המהירות מרכיבים לך מחסום על הפה,ריק אומר ''ידענו שתנסה משהו כזה אז.. התכוננו,ריק יתקרב אלייך וישים לך קולר חום מנוקד עם השם ''ג'ון'' עלייך ויאמר לך שכל תנועה לא נכונה תזכה אותך בחשמול,הוא ישים לך רצוע ויתחיל ללכת כאילו זה ממש טיול רגיל עם פוקימון.

נ.ב לפני שאני שוחכת כל הקטע עם השטיפת מוח-

קרדיט לטוטודייל
    אסתכל על כל איש שעובר במבט עצוב.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. משתמש מנוסה
    "סלבי?" אשאל

Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    ג'ון- כל החיילים מנסים להתעלם מהעיינים העצובות שלך אבל ממש לא מצליחים,אתם מגיעים לבסיס של רון וטינה והם שמים אותך על סוג של שולחן ניתוחים ואומרים ''הגיעה הזמן לשטיפת מוח!!!'' וריק יוסיף ''טוב שאתה כבר בצורת איווי,זה פועל רק על צורת פוקימון ,אז למזלך אנחנו לא צריכים להזריק לך את הנסיוב שיחזיראותך אל צורת האייווי מבן אדם'' ואז הוא יוציא מן עלוקה אדומה ויאמר ''את החמודה הזאת נשים על היד שלך,היא תכניס לך ליד סם הרדמה ומיד לאחר מכן צוות המנתחים שלנו פה ישטוף לך את המוח'' אתה מסתובב ורואה חבורת אנשים על חלוקי מעבודות ולידם איזמלים,מכשיר אלקטרוני קטן ועוד כמה דברים,ריק צובת את העלוקה שמוציאה כ40 קוצים ותקרב איתה אל היד שלך

נ.ב ראיתה איזו השקעה!! חח

אופק-כה,סלבי קדימה בוא!! תאמר מיי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    "טוב אני בא" אומר לה ואבוא

Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    אופק-אתה עוקב אחריי מיי ומגיע לחדר קטן,אתה נכנס ורואה את לילה ולידה שני סלבים קטנים,אחד ורוד ואחד סגול מיי אומרת ''לסגולה קוראים שלי ולוורודה ורד'' שלי כנראה מסוג על חושי וחשמל וורד מסוג אדמה ועשב

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ג'ון- כל החיילים מנסים להתעלם מהעיינים העצובות שלך אבל ממש לא מצליחים,אתם מגיעים לבסיס של רון וטינה והם שמים אותך על סוג של שולחן ניתוחים ואומרים ''הגיעה הזמן לשטיפת מוח!!!'' וריק יוסיף ''טוב שאתה כבר בצורת איווי,זה פועל רק על צורת פוקימון ,אז למזלך אנחנו לא צריכים להזריק לך את הנסיוב שיחזיראותך אל צורת האייווי מבן אדם'' ואז הוא יוציא מן עלוקה אדומה ויאמר ''את החמודה הזאת נשים על היד שלך,היא תכניס לך ליד סם הרדמה ומיד לאחר מכן צוות המנתחים שלנו פה ישטוף לך את המוח'' אתה מסתובב ורואה חבורת אנשים על חלוקי מעבודות ולידם איזמלים,מכשיר אלקטרוני קטן ועוד כמה דברים,ריק צובת את העלוקה שמוציאה כ40 קוצים ותקרב איתה אל היד שלך

נ.ב ראיתה איזו השקעה!! חח
    אנסה לילל כדי להגיע ללב של החיילים(אם יש להם).

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

9. student of Gakuen Alice
    ג'ון-טינה וריק מוציאים את כל החיילים,כי הם מבינים מה אתה מנסה לעשות,ריק נותן את עלוקה לאחד האנשים בחלוק ששם את העלוקה ביד שלך,במקום להרגיש את כל הקוצים נתקעים ביד שלך אתה מרגיש מין סוג של חמימות,אתה מבין שזה סם הרדמה,אתה חושב לעצמך ''למה להאבק?שאני יכול לישון'' אתה ממשיך להרגיש יותר ויותר ישנוני

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    "טוב" אומר בעיפות אני חוזר לישון בתקווה שהחלום יהיה המשך למה שחלמתי על דיאלגההזהוב

Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    אופק-אתה נרדם ובלי חלומות מוזרים,אתה מתעורר עם ורד שמלקקת אותך

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ג'ון-טינה וריק מוציאים את כל החיילים,כי הם מבינים מה אתה מנסה לעשות,ריק נותן את עלוקה לאחד האנשים בחלוק ששם את העלוקה ביד שלך,במקום להרגיש את כל הקוצים נתקעים ביד שלך אתה מרגיש מין סוג של חמימות,אתה מבין שזה סם הרדמה,אתה חושב לעצמך ''למה להאבק?שאני יכול לישון'' אתה ממשיך להרגיש יותר ויותר ישנוני
    נגמרו לי הרעיונות אחשוב לעצמי, חייבים נס.

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

13. משתמש מנוסה
    "מיי!" אצעק "תורידי אותה ממני"

Spoiler ספוילר

14. student of Gakuen Alice
    ג'ון-אתה מנסה להאבק מעט בסם שמוחדר ליידך,ורואה שהעלונקה מתנפחת,אתה מתחיל לראות מטושטש ושומע במעומם את אחד האנשים בחדר אומר ''.......שואבת.....כוח'' ונרדם,אתה מתעורר במערה על יד נערה בעלת שיער שחור ועיינים חומות,חבולה לגמרי שמלטפת אותך (אתה עדיין איווי) אתה שם לב שהעלונקה לא ביד שלך אבל שיש לך 49 קוצים ביד,הנערה מסתובבת אלייך ואומרת ''שלום חמוד אני תאליה,עברתי במקרה באזור ושמעתי משהו מוזר,הצצתי בחלון וראיתי מה הם עושים לך אז רצתי פנימה והוצאתי אותך,כמו שאתה רואה הם ירו בלי לא קצת... זה ממש מנוגד לחוקי בעל צערי פוקימון!!! הם עושים שם ניסויים או מה?! ואז תלטף אותך ותאמר ''ניסיתי להוציא לך את הקוצים אבל נראה שזה ממש הכאיב לך אז הוצאתי רק אחד...''

אתה מתלבט עם להמשיך לשחק איווי או לתת לילדה לטפל בך כי עם היא תגלה שאתה בן אדם אולי היא תעזוב אותך ולא תטפל בפצעים שלך

אופק-מיי תבוא כאשר שלי על הראש שלך ותאמר ''למה לצעוק?'' ואז תצביע על שלי ותאמר ''ממש נמרצות הקטנות האלה''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    אני ישאל את מיי "למה הם פה בכלל?"

Spoiler ספוילר

עמוד 65 מתוך 112 ראשוןראשון ... 1555636465666775 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •