ג'ון-תאליה לא נותנת לך ללכת ומתקרבת לאט עם מזרק קטן ואומרת ''זה יפסיק את הכאב ביד שלך ואז אוכל להוציא את הקוצים'' אתה נותן לך להזריק לך את החומר והיא שולפת את כל הקוצים,אתה טיפה נגעת מכל הדם שיוצא מהחורים שהשאירו הקוצים אבל תאליה עוטפת את זה מהר,אתה מנסה לצאת מהמערה אבל אתה עדיין חלש מידי,תאליה מרימה אותה ואתה שומע קול בראש ''אני תאליה אני נולדתי עם כישרון לדבר אל ליבם של פוקימונים,אני מרגישה שיש לך מישההו בתוך הבסיס לעזור לך?''
אופק-מיי תשאל ''מה הבעיה?'' ואז תאמר ''לילה חלשה היא שוכבת עכשיו בצד לנוח מישהו צריך לשמור על החמודות האלה לא?''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון- תאליה תבין שאתה מחכה ליפיאון ותאמרלמה אתה לא מדבר? אני יכולה להבין שפת פוקימונים אל תדאג
אופק- טוב.... רק רציתי לומר לך שלילה רוצה שאני אקח אחת מהם וגם אתה אבל עם אתה לא רוצה.... היא תאמר ותלך
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-אתה מספר הכל לתאליה,אבל אתה עדיין חלש בשביל להפוך לבן אדם,תאליה אומרת לך שבסדר מרימה אותך ומקדמת לבסיס
אופק- אתה רואה טורצ'יק
נ.ב תזכיר לי את מי לעדכן לך מי תפסתה?
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- טוטודייל משתמש באקדח מים,טורצ'יק מתחמק ויוצא בגחלת
ג'ון-תאליה אומרת ''לא קל בכלל...... כל הפוקימונים באים אליי עם הריבים שלהם כאילו אני שופטת.. רק אתמול פתרתי ריב בין רטטה לפיג'י שרבו על בננה''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)