שוב טוטודייל מהר יותר
אופק-טוטודייל מנסה מהר יותר ומצליח לפגוע בטורצ'יק,שקם במהירות ומשתמש בלהביור
נ.ב בבקשה תגיב אני רוצה לדעת מהז ה הדבר שאמרתה לי עלייו בפרטי
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-טוטודייל מנסה להתחמק אבל טורצ'יק ממש מהיר ופוגע,טוטודייל קם ומשתמש במערבולת על טורצ'יק שמתחמק בקושי
נ.ב תכתוב לי את מי תפסתה ואני יעדכן
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- טוטודייל משתמש במערבולת שפוגעת בטורצ'יק שנראה ממש פוע אבל מנסה שוב גחלת
נ.ב בפעם האלף טל עדיין לא מוכנה אבל אני ישים תמונה זמנית... אני עכישו יעדכן
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון=תאליה ואתה תמשיכו בדרך ותיכנסו לבסיס,אתם רואים כלוב ובוא לילה בצורת ליפיאון רועדת כולה בתוך כלוב קטן שבקושי מתאים למידותיה
אופק-שנייה לפני שהפוקדור פוגע טורצק קם וקופץ הצידה,אתה קולט שהוא קפץ כדי לתפוס משהו,אתה רואה שזאת ורד מיי ועקת לך מהחלון שורד ניסתה לעוף אבל היא קטנ ה מידי
נ.ב מ''ת שלך![]()
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-טורצ'יק יתנשם קצת ויוריד מגבו את ורד וידבר איתה קצת ואז הוא ייתקרב אלייך ויאמר לך (אתה חיביר אז אתה מבין) שהוא שומר היער הקרוב ושהוא חייב ללכת,הוא מתחיל להתרחק וצועק לך בדרך שהיה קרב מעולה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)