אופק-הילדה רואה אותך וישר מתחילה לברוח,אתם שם לב לכתם דם בגב שלה
ג'ון- אתה נותן קרליה את אבן השיר והוא מתפתח לגלייד!! (אני יעדכן אחר כך)
אופק-הילדה רואה אותך וישר מתחילה לברוח,אתם שם לב לכתם דם בגב שלה
ג'ון- אתה נותן קרליה את אבן השיר והוא מתפתח לגלייד!! (אני יעדכן אחר כך)
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה מתחיל לרוץ אחיי הילדה שמתשנה לגלאסיון ורצה,אתה מגיע לרחבת קרח ועליה כ10 גלאסיון מחליקים
ג'ון- גלייד משתמש בעל חושי כדי לפתוח את הכללובים ואז באגרוף רעם
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה רואה גלאסיון ממש קטנה,גורה עם כתם דם על הגב,אתה רואה שהיא מנסה לגלוש כרגיל אבל קשה לה והיא כל הזמן מציצה אלייך
ג'ון-אתה מצליח!!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה נהפך לבן אדם ובגלל שהתקרבתה עוד שהייתה סקיטי הצלחתה לתפוס אותה לפני שהיא ברחה,היא מנסה להאבק בך ולהשחרר
ג'ון- אתה מוציא את כל הפוקימונים ורואה שהם בסדר,אתם יוצאים מהבסיס
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-הילדה עדיין לא נרגעת אבל אתה מנסה להחזיק אותה בכל הכוח ולוקח אותה למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מנסה לטפל בא אבל היא נושכת ושורטת כל הזמן ואז האחות ג'וי שואלת אותך ''אתה הבאתה אותה אז אתה אחראי עלייה תוכל להרגיע אותה? או שלהרדים אותה?''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)