"פחדן" אומר
ג'ון-''תודה'' אומרת פייפר ויוצאת מהכלוב יחד עם האספיון שלה
אופק- ''להיתראות'' אומר טורצ'יק ומתחיל ללכת אבל 3 סקווירטלים מקיפים אותו ושואלים אותו ''איפה זה?!'' ונראה שטורצ'יק ממש פוחד
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-במקום לענות הסקווירטל האמצעי ירה עלייך אקדח מים,הם יקיפו את טורצ'יק ויתחילו להוליך אותו כיוון מרכז היער תוך כדי שימוש בבועות עליו
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-הם 4...
אתה עוקב אחריי הסקווירטלים וטורצ'יק ומגיע לקרחת יער קטנה אתה שומע את טורצ'יק אומר ''זה כאן'' והוא מתחיל לחפור באדמה,לבסוף הוא מוציא שקית קטנה ובא 3 אבנים כחולות עם סוג של מיני סערות בפנים
ג'ון-פייפר אומרת שזה קרא אתמול,היא טיילה עם אספיאון שלה ואז האנשים האלו תקפו את אספיון ו.... זה מה שקרה....
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה נהפך לסקיטי ואחד הסקווירטלים אומר לך ''או... הגיע הזמן שתבוא,הפעם הגזמתה ארתור!!! פעם שעברה הגעתה באיחור של 2 דקות שזה בסדר אבל איחרתה ב10 דקות!!! מעצבן.. טוב בוא נתחיל'' הוא יאמר ויסמן לך להתקרב
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- ''מה?!'' אוייש נו אז איפה ארתור...... יאמר הסקווירטל ואז יאמר לך ''טוב מיי חומד אנה סורי מדרכי''
ג'ון-''קורע לב לא?'' תאמר פייפר בחיוך ואז תוסיף ''אתה יודע מי הם היו? ולמה הם הזריקו לי מן חומר כחול ?''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנדי-אתה הולך אל המרכז ורואה שכבר ממש מאוחר
אופק- הסקווירטלים מגלגלים עיינים וממשיכים בעיסוקים, לאחר כמה זמן מופיע סקיטי שכנראה שמו ארתור הסקווירטל הגדול ביותר חוש מאחורי שיחים עמדת אבן ואומר לטורצ'יק לשכב,טורצ'יק נשכב וממלמל תפילה,הוא פונה אלייך ואומר ''חומד בטוח את רוצה לראות את זה?'' הוא יאמר תוך כדי השחזת סכין
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)