"לראות מה?" אשאל
אופק-הסקווירטל לא יענה ויתחיל להתקרב אל טורצ'ק בזמן ששאר הסקווירטלים קשרו אותו בחבלים,הם התחילו לזמזם משהוו בזמן שארתור היתקרב אל טורצ'יק ואמר משהו על מזבח לאחר מכן הסקווירטל הגדול ביותר התקרב אל טורצ'ק שם את הסכין מעל לצוואר שלו והתכונן לחתוך
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- הסקווירטל לא אמר כלום אלה רק הושיט לך ספר,אתה פותח אותו וקורא
''בלילה השביעי של החודש השביעי,מגן היער ימות,מי שיהרוג,מי שימית את חגורת האש יקבל.
חגורת האש היא חגורה שעם פוקימון חוגר אותה הוא מתחזק פי 2,בנוסף כל פוקימון שיראה את החגורה יתאבן,עם נושא החגורה ירצה,אומרים שמי שיקבל את החגורה יוכל לשלוט בעולם ולכן נולד גזע חדש,גזע טורה,הם נראים כמו טורצ'יק אב הרבה יותר חזקים ומהירים והים יהרגו אותם על מזבח אבן בלילה השביעי של החודש השביעי החגורה תיחסף''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנדי-אתה לוקח את חדר 669 והולך לישון יחד עם כולם. אתה מתעורר למשמע רעש מוזר לרואה מבחץ חיילים של טינה וריק אומרים ''אנחנו יודעים שאתה שם!צא החוצה!''
אופק-טורצ'יק יהיה מעט בהלם אבל יגיד לך תודה הוא יאמר ''אוי שיט זה הזמן'' וממנו תצא ביצה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- טורצ'יק יגיד לך ''כל שלוש שנים שומר היער הנוחכי בין עם זה בת לבין עם זה בן מטיל ביצה ובתוכה היורש הבא להיות שומר היער,אני הייתי רוצה להצטרף למסע שלך אבל אני לא יכו אני שומר היערר אבל במקום כל את אלה'' הוא אומר ומושיט לך 5 פנינים כתומות
אנדי-כולם תוקפים וכל החייליפ מתקפפים,כנראה ששנים שלא קאיתה נכנסו והתגנבו מאחורייך והזריקו לך משהו ליד
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)