אופק- אתה מצליח לברוח יחד עם טוטודייל וממשיך במסע
ג'ון- ריק גיחך ואמר ''עד עכשיו כל אחד כמוך שמצאנו כאלנו אבל אותך ..... המצאנו המצאה חדישה ביותר ו.. חח בוא נאמר שהמוח שלך הולך לעבור שטיפת מוח!''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון- אתה נסה עליפ קסומים ויחד עם כוחו של טרטוויג מצליח!!! ריק מעט מופתע ונחתך בידו השמאלית הוא ממלמל משהו והחתך נעלם,במקומו מופיעה צלקת בצורת חצי סהר (אני ממליצה לך לזכור את הצלקת הזאת היא תהיה חשובה להמשך) ריק אומר לניינטלס להשתמש בלהביור
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-אתה מצליח להתחמק במהירות מדהימה כמו טרטוויג. ריק לא נראה מופתע ואומר ''לא ידעתה? כך זה הולך-
כל אחד שכוחות החיביר שלו הם עשב-מהירותו מוכפלת
אש-כוחו הגופני מוכפל
מים-כוח הסיבולת מוכפל
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני לא רוצה להירשם אז
שם משתמש- Sandshrew
שם במשחק- אוהד
אופי- חכם, אסטרטג, אוהב דרקונים
מראה- שיער בלונדיני, עיניים כחולות, בעל חיוך כובש, בגובה ממוצע ובמשקל ממוצע, חתיך
רקע- אוהד תמיד שיחק עם חבריו בקרבות פוקימונים בגיימבוי שלו. הוא תמיד חלם שביום מן הימים הוא יפגוש פוקימון ויהיה החבר הכי טוב שלו. הוא ניצח בגיימבוי את כולם, וכך חשב שינצח גם במציאות. הוריו טיפלו בו כמו מלך, ופינקו אותו. אוהד לא אהב שפינקו אותו, לכן הוא ניסה תמיד למצוא דרך חדשה להרפתקה. אך מכיוון שבמחוז אי אפשר לראות פוקימונים עד גיל 7, נאלץ להסתפק בגיימבוי שלו.
הערות- רק איזו בקשה קטנה ממך, יא לוהטת, חוץ מהמדריך לרפואת פוקימונים, אפשר גם להוסיף לחנות מדריך למאמן הפוקימונים המתחיל?
ותעשי לי כמה מקרים עם דרקונים(שאוכל לתפוס אותם)<
חח אני מקווה שאני יהנה מהמשחק.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
ג'ון- אתה מצליח לפגוע בריק ומופתע מהמהירות שלך. את מנסה לרוץ אל תוך היער אבל אז כ50 צלליות יורדות מהעצים ומקיפות אותך
אוהד-לא חייבחח תגיב לעלילה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני אבחר את...
מאדקיפ!
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
ג'ון-אתה מתחיל לברוח יחד עם טרטוויג במהירות מדהימה ומתחמק מכוללםםםםם חוץ מאחד שנתלה לך על הצוואר.
אוהד- הפרופסור נותן לך פוקדור כחלכל בעל כתמים כתומים. אתה מתחיל לצאת מהמעבדה אבלל בדרכך החוצה אתה שם לב לניצנוץ בינת החדר.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש
אני ממשיך בדרכי
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
אני ממשיך בדרכי
סתם חחחח איך את מתעקשת יא לוהטת
אני הולך למקור הנצנוץ
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)