"אנייעלה למעלה ואספר למיי על התחרות
אופק-אתהעולה לספר למיי על התחרות,ושאתה מגיע למעלה הביצה בוקעת ממנה יוצא...
זרורא!!!
נ.ב מה דעתך על החתימה החדשה שלי?
ג'ון-הילד יסתכל עלייך כאילו אתה משוגע ויילך
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-רורא ייחיך,מיי תאמר שלא נראה לה
נ.ב מה דעתך על החתימה שלי
נ.ב 2 תגיב למ''ת שלך
ג'ון- אתה הולך למאמן ומאתגר אותו הוא מסכים ואומר לפיקאצ'ו מכת ברק
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון-הילד יאמר לך ''תודה,רבה נעים להכיר אותך ג'ון לי קוראים שי,אבל אני רוצה להחליף את הפיקאצ'ו הזה,יש ביער הקרוב וורמפל שאני לא מליח לתפוס.... עם מישהו יתפובס בשבילחי אני יביא לו את פיקאצ'ו'' הוא יאמר ויתחיל ללכת
אנדי-אחד האנשי הצמיד את העלוקה ליד שלך אבל למרבה הפלא לא הרגשתה כאב,התחלתה להרגיש ישנוני ורדום
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה הולך לישון וחולם שוב חלום מוזר אבל הפעם במקום דיאלגה מופיע גיראטינה,רק במקום להיות זהוב הוא סגול. הוא מוביל אותך למחבוא בעץ אלון עתיק ואתה נכנס,אתה רואה ריהוט די ישן וציורים של אגדיי בכל מקום,גיראטינה מוביל אותך אל משטח אבן אפרפר,אתם שם לב שהשטח מחולק ל5-
חלק אחד-ציור גיראטינה
חלק 2-ציור דיאלגה
חלק 3-ציור פאלקיה
חלק 4-ציור שיימין
חלק 5-אתה רואה ציור של שני סלבי בצבע ורוד וסגו,אתה רואה שהן ורד ואחותה.
אתה ממשיך להסתובב במקום אבל שומע משהו מוזר,אתה מסתובב ורואה את ורד עפה אלייך ומלקקת אותך (בחלום היא בצבע זהב) ואז אתה מתעורר ב1 בצהריים
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)