אופק-ורדתרד ממך ותתחיל לבכות בבכי
נ.ב דבר איתי בסקייפ על מ''ת פרסי ג'קסון
נ.ב 2 תגיב במ''ת שלך
ג'ון-תאור יפה Xd חחח
אתה שומע קול בראשך שאומר ''למה אתה נלחם בי? אני שונא להילחם? ומה משמעות המילה רר??'' אתה מסתכל אל הוורמפל ושם לב שהוא נועץ בך מבים תוך כדי התחמקות בקלילות מקוי הרעל
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון- אתה שומע שוב את הקול בראשך ''אני מדבר טלפתית,וברור שאני לא רוצה שילכדו אותי כל פוקימון לא רוצה שילכדואותו אני רוצה להיות חופשי!''
אופק-אתה יורד למטה ושם לב לדוכן קטן
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה מתקרב לדוכן ולאט לאט שם לב ליותר פרטים-
הדוכן צבוע בזהב
הדוכן מוקף בהרבה אנשים
בעל הדוכן בעל רגל אחת
אתה רואה שבדוכן מוכרים... פוקימונים מינאטורים!! אתה רואה כמה פיבסים קטנים יותר מהיד שלך ועוד...
ג'ון-''זה פשוט,התאמנתי והתאמנתי כדי שלא אוכל להיתפס,ולא תוכל לעשות שום דבר בזה'' הוא יאמר לך בטלפתיה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
[QUOTE=ttrrtte;1234401
ג'ון-''זה פשוט,התאמנתי והתאמנתי כדי שלא אוכל להיתפס,ולא תוכל לעשות שום דבר בזה'' הוא יאמר לך בטלפתיה[/QUOTE]
אבל איך לא התפתחת אשאל אותו ועוד פעם אשאל, מה אוכל לעשות בשביל שתסכים להילכד.
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
ג'ון- וורמפל אומר ''מי אמר שאני רוצה להתפתח.... ואז אמר..... שום דרך'' ואז נסגרה עליו רשת
אופק-פיבס,וולפיקס,פיצ'ו,וורמפל,זרורא,טורצ'יק
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- המוכר אומר לך שהוא עולה 100 ש''ח
ג'ון0סייטר מתמש במספרי איקס אבל וורמפל עוצר אות ואומר ''אל תעשו את זה,עם תיגעו בכלוב תאבדו את הזיכרון
!''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)