אופק-כעבור רבע שעה וחמש חביתות שרופות מיי נותנת לך צלחת עם חביתה וסלט בצד
גון- אתה רואה את וורמפל שאור דואך והוא אומר ''השתמשתי בהתמדה..'' ואז הוא אומר ''בוא נברח!''
אופק-כעבור רבע שעה וחמש חביתות שרופות מיי נותנת לך צלחת עם חביתה וסלט בצד
גון- אתה רואה את וורמפל שאור דואך והוא אומר ''השתמשתי בהתמדה..'' ואז הוא אומר ''בוא נברח!''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנדי-אתה מתעורר במערה ובידך כמה קוצים אדדומים,אתה שם לב שאתה בצורת סינדקוויל (כי אתה חצוי אתה יכול להשתנות) ולידך ילדה
ג'ון- אתה בור יחד עם וורמפל ומגיע לקרחת יער קאטנה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנדי-הילדה תסתכל עלייך ואתה שם לב שיש לה שיער חום חלק ועיינים תכולות היא אומרת ''איך אתה מדבר? לא ידעתי שפוקימונים יכולים לדבר.... ראיתי מחלון מעבדה כלשהיא מה הם עושים אז נכנסתי פנימה טווצאתי אותך,הורדתי את העלוקה על היד שלך אבל בכל פעם שניסיתי להוריד את הקוצים צווחתה מכאב..''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ון''ציידי פ.ח.ב'' אומר וורמפל
אנדי-הילדה מביטה בך המומה,אבל אתה מלצליח להוציא ת'קוצים. הילדה מתאוששת ומיגה את עצמה בתור שרה
אופק-אתה אוכל ויורד למטה
נ.ב מ''ת שלך
נ.ב 2-דבר תי בסקייפ יש לי רעיון למ''ת
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה הולך לכיוון הצווחה ושם לב ליותר ויותר דברים משונים- האזור ביער חרוך לגמרי,אין שום נפש חיה באזור חוץ מהוטהוט פה ושם,העצים לא נראים שנשרפו בשרפה כי כולם חרוכים בדיוק באותה צורה ומקום. אתה מגיע אל סוף האזור ורואה 5 קאדברא מנסים להרוג תינוק,ואישה קשורה בצד צורחת
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)