אני יהפוך לבן אדם יוציא את צאריזרד ויומר לו להשתמש עליהם בלהביור
ספוילר
אופק-צ'אריזארד משתמש בלהביור והקאדברים עפים לאחור,ויוצאים אלייך וצ'אריזארד בעל חושי
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013 הפוקימונים האהובים עליי: ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
פורסם במקור על ידי ttrrtte ג'ון''ציידי פ.ח.ב'' אומר וורמפל פ.ח.ב? אשאל ואז אשאל איזה ראשי תיבות אלה. נ.ב דברי איתי בסקייפ. נ.ב2 איך תעשי עוד מ"ת עם אופק עם יש לך את זה ולו יש את שלו?
מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה ~אלון 2015 סקילה זה אח I will eat you all! Num Num Num Num! STM= system to manage
ג'ון-פ-פוקימונים ח-חזקים ב-במיוחד נ.ב טוב נ.ב 2 שנגמור את אחדהמשחקים שלנו
פורסם במקור על ידי ttrrtte ג'ון-פ-פוקימונים ח-חזקים ב-במיוחד נ.ב טוב נ.ב 2 שנגמור את אחדהמשחקים שלנו טוב אני מניח שהם רוצים לתפוס אותך כי את פ.ח.ב, נכון? נ.ב דברי איתי עכשיו בסקייפ נ.ב2 ייקח זמן עד שאופק יסיים את המשחק שלו ואת הולכת לעשות 2, לא?
ג'ון-וורמפל אמר ך ''טוב.. אני לא רוצה להשוויץ... אבל כה אני פ.ח.ב נ.ב דיברתי נ.ב 2-בסוף אני לא יעשה 2...
פורסם במקור על ידי ttrrtte ג'ון-וורמפל אמר ך ''טוב.. אני לא רוצה להשוויץ... אבל כה אני פ.ח.ב נ.ב דיברתי נ.ב 2-בסוף אני לא יעשה 2... שוויצר אומר במלמול ואז אשאל אותו עוד פעם: מה הוא רוצה שאני אעשה בשביל שאני אוכל ללכוד אותו?
ג'ון-וורמפל מסתכל עלייך ואומר ''הגנה,תגן עליי מיידי הפ.ח.מ ושלא תעז אפילו לחשוב שאני הולך להתפתח
פורסם במקור על ידי ttrrtte ג'ון-וורמפל מסתכל עלייך ואומר ''הגנה,תגן עליי מיידי הפ.ח.מ ושלא תעז אפילו לחשוב שאני הולך להתפתח בסדר אז צא פוקדור.
ג'ון-נתפס!!! אני עכשיו יעדכן אתה יוצא החוצה והילד שאמר לך פיקאצ'ו על וורמפל שואל ''תפסתה?''
פורסם במקור על ידי ttrrtte ג'ון-נתפס!!! אני עכשיו יעדכן אתה יוצא החוצה והילד שאמר לך פיקאצ'ו על וורמפל שואל ''תפסתה?'' אההה לא אומר, הוא היה חזק מדי אוסיף.
ג'ון-''חבל..'' יאמר הילד בעצב הואמ ישים לב לפוקדור ביד שלך ויאמר ''אני רואה שתפסתה פוקימוןאיזה?'
פורסם במקור על ידי ttrrtte ג'ון-''חבל..'' יאמר הילד בעצב הואמ ישים לב לפוקדור ביד שלך ויאמר ''אני רואה שתפסתה פוקימוןאיזה?' אהה תפסתי וורמפל אחר כי חשבתי שזה הוא, גם לו יש נקודה שחורה אב הוא חלשלוש.
ג'ון-''אה..'' חבל אמר הילד והלך.
פורסם במקור על ידי ttrrtte ג'ון-''אה..'' חבל אמר הילד והלך. טוב הוא הלך אומר לוורמפל ואוציא אותו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום